Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ve başörtüsü resmen serbest...
103890.jpg

Üniversitelerde türban serbestliği getiren Anayasa değişikliğine ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Gül'ün onayından sonra, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Üniversitelerde türban serbestliği sağlayan Anayasa değişikliği Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, Anayasanın 10. maddesi, "Devlet organları ve idari makamları, bütün işlemlerinde ve her türlü kamu hizmetlerinden yararlanılmasında kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadır" şeklinde değişti. Anayasanın Eğitim ve öğrenim hakkı ve ödevi başlıklı 42. maddesine ise "Kanunda açıkça yazılı olmayan herhangi bir sebeple kimse yüksek öğrenim hakkını kullanmaktan mahrum edilemez. Bu hakkın kullanımının sınırları kanunla belirlenir" fıkrası eklendi.

ANKA

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
haberleri izlediğimde duydum çok sevindim üniversitelilerin gözü aydın inş itiraz kabul edilmez ve serbestçe derslerine devam ederler

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Hayırlı olsun inşaallah.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Vatana millete hayırlı olsun bu karar böyle bir yasağın tekrarı olmaz inşaallah Rabbim başımızda bulunan devlet büyüklerinden razı olsun onları başımızdan eksik etmesin hepsinin yar ve yardımcısı olsun ....

İnancı gereği başını örten hanım kardeşlerimizin bir kez daha gözüaydın

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Vatana ve millete hayırlı olsun inşeAllah..

newborn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
inanılır gibi değil...elhamdülillah...

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Hayirli olsun insAllah, coOoOok sevindim halen inanamiyorum.

Allah Yolundan cihat eden Mümine Kardeslerimi tebrik ederim, Mevlam sizleri daima mutlu kilsin insAllah!

newborn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
başörtünün Kur'andaki anlamına göre yaşayan başörtülü hanımların adına çok mutluyum. namuslarını gizleme hususunda hiçbir taviz vermemeleri hakiki mü'min olma yolunda olduklarını gösteriyor. Allah onlardan razı olsun.

diğer yandan batının ve modanın rüzgarına kapılıp müslüman olduğu halde sanki dininin emirlerini inkar edercesine hakiki tesettür kavramını linç eden ve iğrençleşen görünümleriyle kendi vücutlarını/organlarını hayasızca ifşa eden ''örtülü çıplaklara'' ve bizim zayıf nefislerimize Rabbimin hidayet nasib etmesi için dua ediyorum.

Üst Alt