Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

esmademir

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
hayırlı akşamlar arkadaşlar kardeşler ben esmanın belçikadaki aynı evi paylaştığı ablası neva bu gün akşam saatlerinde türkiyeden gelen haber üzerine esma türkiyeye gitti babası vefat etti ama söyleyemedik cok hasta oldugunu hastanede olduğunu söyledik ..sizlerden esma ya rabbimizden sabır vermesi için dua istiyorum...

*_HaYRuNiSa_*

GöZYa$ımSıN...!!!

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Allah esma kardeşimize ve yakınlarına sabır versin,Rabbim hiç kimsenin başından anasını babasını eksik etmesin çok üzüldüm gerçekten,Rahman c.c. esma kardeşimizin babasının günahlarını affeylesin,Efendimiz [s.a.v.] komşu eylesin,Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın,Başın sağolsun esma kardeşim...:(:(:(

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Allah esma kardeşimize ve yakınlarına sabır versin,Rabbim hiç kimsenin başından anasını babasını eksik etmesin çok üzüldüm gerçekten,Rahman c.c. esma kardeşimizin babasının günahlarını affeylesin,Efendimiz [s.a.v.] komşu eylesin,Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın,Başın sağolsun esma kardeşim...:(:(:(

Aynı duygularla . . . AMİN :( ALLAH rahmet, mekanın-ı cennet, kabrini nurlu eylesin inşaallah

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Allah razı olsun neva ablam bizide haberdar ettiğiniz için,esmaaaa ablam Allahtan sana ve aile yakınlarına sabır diliyorum can ablam,ne kadar zor durumda olduğunu düşünmek bile istemiyorum çok zor;çok üzüldüm inş Rabbim babanızın günahlarını affeder,yattığı yer nurla gark olsun,tahsiretini affet Ya Rabbb!!!Allahım sen sevdiklerimizi başımızdan eksik etme Rabbim...mekanı cennet bahçelerinden yerler olur inş,başınız sağolsun can ablam...
Allah rahmet eylesin...dualarımızdasınız...
amin.
amin.
amin...

:ağlıyorum::ağlıyorum::ağlıyorum::ağlıyorum:

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
inna lillahi ve inna ileyhi raciun Allahtan rahmet diliyorum yakınlarınada sabırversin Rabbim mekanını cennet günahlarını affetsin

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Cenab-i Hak rahmet eylesin mekani cennet olsun kardesimize ve yakinlarinada sabirlar ihsan eylesin

masiva

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Allah rahmet eylesİn İnŞ yakinlarinada sabir versİn İnŞ

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun.. Allahcc rahmet eylesin Mekanını cennet etsin.. Esma kardeşim Rabbim sana ve ailene sabırlar versin..Başınız sağ olsun.dualarımız sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsun :(((

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Allah(c.c) rahmet eylesin.Mevlam esma kardeşimize ve ailesine sabırlar ihsan eylesin inşallah.

Üst Alt