Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

VeRDa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
verda kardeşimizin doğum gününü kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim..

sagolun..sevdiklerimizle beraber nice yillara insaAllah..

berfinn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : zeyno
Hayallerinin ve umudunun dipdiri kalması dileğiyle nice yaşlara...

yeni yaşın hayırlı olsun güzel kardeşim RABBİM ömrünü güzelliklerle doldursun amin

ömürcan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
:p :p :p :baby:TEBRİK EDERİM BEN OLAYLARA FAZLA YAKIN OLAMIYORUM HERHALDE. EV HANIMI OLMANIN VERMİŞ OLDUĞU KÖTÜ AVANTAJLARDAN BİTANESİ BU OLSA GEREK.İKİDE OĞLUMBUNA EKLENİNCE KENDİMİZE AYIRDIĞIMIZ VAKİT DARALIYOR TABİKİ. BU ARADA BEN HAKAN_48 İN HANIMIYIM BELKİ ONUNLA BİR SOHBETİNİZ OLMUŞTUR. SENİN KONUNU UNUTTUK KENDİMİ SANA TANITMAYA ÇALIŞIYORUM KUSURA BAKMA. KARDEŞİM SANA TEKRAR İMAN DOLU SENELER DİLERİM KENDİNE ÇOK İYİ BAK. BANADA ARADA BİR YAZARSAN SEVİNİRİM :rolleyes: OLMAZMI.

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
cevabın muhatabı cevaplamadan :)
ben size bi hogeldiniz diyeyim.. :)

inş. hayırlı olur..

VeRDa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : ömürcan
:p :p :p :baby:TEBRİK EDERİM BEN OLAYLARA FAZLA YAKIN OLAMIYORUM HERHALDE. EV HANIMI OLMANIN VERMİŞ OLDUĞU KÖTÜ AVANTAJLARDAN BİTANESİ BU OLSA GEREK.İKİDE OĞLUMBUNA EKLENİNCE KENDİMİZE AYIRDIĞIMIZ VAKİT DARALIYOR TABİKİ. BU ARADA BEN HAKAN_48 İN HANIMIYIM BELKİ ONUNLA BİR SOHBETİNİZ OLMUŞTUR. SENİN KONUNU UNUTTUK KENDİMİ SANA TANITMAYA ÇALIŞIYORUM KUSURA BAKMA. KARDEŞİM SANA TEKRAR İMAN DOLU SENELER DİLERİM KENDİNE ÇOK İYİ BAK. BANADA ARADA BİR YAZARSAN SEVİNİRİM :rolleyes: OLMAZMI.

dilekleriniz icin saolun..Allah razi olsun..

hosgeldiniz diyorum..hayirli olsun..
guzel katilimlarinizi bekleriz.. ;)

VeRDa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : ömürcan

dilekleriniz icin saolun..Allah razi olsun..

hosgeldiniz diyorum..hayirli olsun..
guzel katilimlarinizi bekleriz.. ;)

Üst Alt