Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ey Nebiyy-i Zişan! Sana ne yazabileceğim ki, ellerim titremeye, gözlerim dolmaya, kalbim atışlarını hızlandırmaya başladı. Sana arz-ı hal yazmak, Sen'in eline geçecek olan küçücük sözcükleri kaleme almak& Belki Sana, Sen'i; belki Sana beni anlatmak&

Sana yazmak, Ya Rasûlallah!

Cümleler taşır mı Sen'i? Kelimelere sığar mı bu acizliğim, ya heceler dayanır mı bu ağır yüke?

Sen'in isminle bir nokta aynı cümlede olur mu? Adının geçtiği cümleye nokta konur mu ki&

Kelimeler kalemim, dilim, sadrım arasında gidip geliyor. Ama yok, sadrımın içindekileri kalemimin ucuna aksettirmeye takatim yok&

Ey Dost! Dostluk değil mi ki, O yanında olsa bile hasret olmak dosta, Ebu Bekir misali! Dostluk değil mi ki, kendinde Sen'i, Sen'de kendini bulmak&

Ben, ben dediğim, ben değilim Sen'sin hep,

Canım dediğim, ten dediğim Sen'sin hep.

Bir rüzgar esiyor, savuruyor beni Mekke'den Medine'ye, Medine'den Habeşistan'a&

Acaba ümmeti hitabı içinde bana da yer var mı? O inci gözyaşları, yoksa bu bîçare için de döküldü mü?

Hicret! Ben O'na hicret etsem& Adını verir misin, benim de yolculuğuma? Benden değil O'na, sırf O'na gitmek isteyişime ver adını, yolculuğuma!

Ey Medîne, beni de kucaklar mısın, O'nu kucakladığın gibi? Benim gelişime de sevinir misin?... Kabul etsen beni de sinene, açsan kapılarını bu acize!

Ya Rauf!

Acaba annem, Rumeysa olup getirir mi beni Sana, verir mi hizmette tek olan evlatcığını, kalbi burkulmadan, canı acımadan, elleri titremeden!

Ammar olsam, babam önümde şehid edilirken yine de Sen'i düşünebilir miyim? Sana bir şey olmasın da anam, babam, canım feda olsun diyebilir miyim?

Mus'ab olup her şeyimi terk ederek, aç, susuz çöllere düşebilir miyim senin için&

Hamza olup küfrün başına korkusuzca vurabilir miyim kılıcımla!

Hatice olup malımı serebilir miyim önüne&

Ey Hatice'nin, Mus'ab'ın, Hamza'nın, Mekke'nin, Medîne'nin Emini! Verdiğin emânetlere sahip çıkmakta aciz kaldık!..

Ve es-Sadık! Verdiğimiz sözlere sadık kalamadık! Bir bedenin uzuvları gibi olamadık. Vücudumuzun bir parçasının geçirdiği rahatsızlık bütün âzâlarımızı ateşler içinde bırakmadı. Kolumuz kesilirken dudağımız güldü& Ayağımız kesilirken kollarımız el çırptı! Sadakatini taşıyamadık bu yüzyıla ey Nebî&

Yazdıklarım kopuk kopuk. Ama gönlüme ve zihnime o kadar şey bir anda üşüşüyor ki, çoğunu ifade etmekten acizim!.. Bu halimle bile ümmetin olma şerefini bana da bağışlar mısın Ya Rasulallah?...

Ey Nebi!

Ey sadrımın Sahibinin Habibim! dediği!

Ey ab-ı didem!.. Ne zaman gözlerimden gönlüme akıtabileceğim Sen'i?

Ve Senin için akan ab-ı didem ne zaman gül kokunla müşerref olacak?..

...alinti...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ey Nebi!

Ey sadrımın Sahibinin Habibim! dediği!

Ey ab-ı didem!.. Ne zaman gözlerimden gönlüme akıtabileceğim Sen'i?

Ve Senin için akan ab-ı didem ne zaman gül kokunla müşerref olacak?..

Çok çok güzel bir paylaşım olmuş Lunay kardeşim.

Ellerinize sağlık

Allah sizi ve tüm Ümmeti Muhammedi onun şefaatine mazhar kılsın

Vesselam.

kays

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Allah (c.c.) razı olsun çok hoş bir şiir

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Ey Hatice'nin, Mus'ab'ın, Hamza'nın, Mekke'nin, Medîne'nin Emini! Verdiğin emânetlere sahip çıkmakta aciz kaldık!..

Yazdıklarım kopuk kopuk. Ama gönlüme ve zihnime o kadar şey bir anda üşüşüyor ki, çoğunu ifade etmekten acizim!.. Bu halimle bile ümmetin olma şerefini bana da bağışla Ya Rasulallah?...

:bismillah:

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
bu mektup.Hüdâyî Kız Kur'ân Kursundan Allah Rasûlü'ne Mektup Yarışmasında dereceye giren mektup.öncelikle ALLAH onlardan razı olsun ve muvaffak etsin..Ayrıca bu güzel mektubu bizimle paylaştığın için RABBIM her iki cihandada en güzel makamlara koysun.çok güzel maş.

Hicret! Ben O'na hicret etsem& Adını verir misin, benim de yolculuğuma? Benden değil O'na, sırf O'na gitmek isteyişime ver adını, yolculuğuma!

Ey Medîne, beni de kucaklar mısın, O'nu kucakladığın gibi? Benim gelişime de sevinir misin?... Kabul etsen beni de sinene, açsan kapılarını bu acize!

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun kardeşim güzel paylaşımdı...
yüreğine sağlık...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
harikayd...Rabbim razı olsun yazandanda bizlerle paylaşan kardeşten de...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Hepinize cok tesekkür ediyorum yorumlariniz icin
Cenab-i Hak cümlemizden razi olsun kardeslerim
Selam ve Dua ile.........

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
affetallahmlt5.jpg

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Allah razi olsun çok güzek yüreğine sağlık...

Üst Alt