Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

pıtırcık

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamün aleyküm.
Ben eşimin ailesinin çok problamli olduğunu bilerek evlendim eşimi çok sevdiğim için..Sorundan kastım,garip davranışlar sergileyen,sinirli,dine sünnete uymayan insanlar.
Örnek vermek gerekirse;Ne yatacakları saat belli,ne kalkacakları.Evimize gelip gitmeleri de öyle.Çok fazla borçları var,ve bunula ilgili bir önlem almıyorlar.İçki içiyorlar,gezmeyi seviyorlar,vs.vs.
Evlenme aşamasında çok problem yaşadım hatta vazgeçmeyi düşündüm.Ama sonra eşimin bir suçu olmadığını düşünüyorum.
Kısacası sıkıcı bir konu evliyiz.Eşimle iyi anlaşıyoruz ve seviyoruz birbirimizi.
Ancak her gün bir mesele ile geliyorlar.Biz ikimizde çalışarak kirada oturuyoruz ancak kendimize yetmeye çalışıyoruz.Şimdi yine evini satıp kiraya çıkacak ailesi.Gidişat itibariyle en sonunda iki çocuklarıyla beraber siz de kalabilir miyiz diyecekleri gün yakınlaşıyor gibi.
Nasıl düşüneceğimi bilemiyorum,Elbette gelebilirler kalabilirler ama sürekli kalmaları daha yaşlı değiller ki.Daha çocuğum yok ve ona verecek bir şeyimiz de yok ama Allah verirse ilerde düşünüyoruz.Açıkçası ben bu insanları hayatıma bilerek soktum.Sevgim için katlanmayı seçtim.Ama böyle giderse kendi hayatımızı sürdüremez hale geleceğiz onlar yüzünden.
Anlamaya çalışıyorum ama o kadar aykırı şeyler ki..Ve en önemlisi günaha giriyorum onlar yüzünden.Rabbime karşı günahkar oldum.İrdelememk şikayet etmemek istiyorum ama olmuyor.Lütfen öneride bulunur musunuz?Allah razı olsun..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Kardeşim öncelikle Rabbim yardımcın olsun haddim değil fakat elinden geldiğince kendi ailen içine sokmamaya gayret et.Çünkü belli ki islam ahlakına sahip değiller çünkü zaman la hoş olmayan sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin tabi bunu eşinle ortak kara alarak yapabilirsin ancak.Tek başına olmaz çünkü suçlu gözüken sen olursun ve bütün oklar sana döner.
İnan dini eksikliği insanlarla yaşamak çok zor öyleki insanı dininden bile uzaklaştıra biliyorlar.Genelde kadınları ortak problemidir bu dinin den taviz vermektense uzak olmayı yeğle.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

pıtırcık

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : ilminur
Kardeşim öncelikle Rabbim yardımcın olsun haddim değil fakat elinden geldiğince kendi ailen içine sokmamaya gayret et.Çünkü belli ki islam ahlakına sahip değiller çünkü zaman la hoş olmayan sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin tabi bunu eşinle ortak kara alarak yapabilirsin ancak.Tek başına olmaz çünkü suçlu gözüken sen olursun ve bütün oklar sana döner.
İnan dini eksikliği insanlarla yaşamak çok zor öyleki insanı dininden bile uzaklaştıra biliyorlar.Genelde kadınları ortak problemidir bu dinin den taviz vermektense uzak olmayı yeğle.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Allah razı olsun.Eşim de farkında uygunsuz davranışlar sergilediklerini ancak,ailesi işte tepki göstermiyor.Ben 1,5 yıldır hiç bir olumsuz müdahalede bulunmadım dediğiniz gibi suçlu durumuna düşmemek için.Hep eşim orta yolu bulsun,sınır koysun istedim.Ama sürekli talep oluncada birini ikisini kalp kırmadan geri çeviriyorsun.İnşallah olumsuz birşey yaşamayız,hep dua ediyorum.Bu sebepten evliliğimin bitme noktasına gelme ihtimali bile çok korkutuyor beni.İslam ahlakına sahip değiller ve o kadar aykırı davranışlar sözkonusu ki insan istem dışı günaha giriyor.Dediğiniz gibi dininden uzaklaştırıyor.Çok zor hep bir muallakla yaşamak.Rabbim başka dert vermesin.İnşallah düzelir.Tavsiyeler için sağolun.Teşekkürler.Hayırlı akşamlar..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : pıtırcık
ORiJiNAL YAZARI : ilminur
Allah razı olsun.Eşim de farkında uygunsuz davranışlar sergilediklerini ancak,ailesi işte tepki göstermiyor.Ben 1,5 yıldır hiç bir olumsuz müdahalede bulunmadım dediğiniz gibi suçlu durumuna düşmemek için.Hep eşim orta yolu bulsun,sınır koysun istedim.Ama sürekli talep oluncada birini ikisini kalp kırmadan geri çeviriyorsun.İnşallah olumsuz birşey yaşamayız,hep dua ediyorum.Bu sebepten evliliğimin bitme noktasına gelme ihtimali bile çok korkutuyor beni.İslam ahlakına sahip değiller ve o kadar aykırı davranışlar sözkonusu ki insan istem dışı günaha giriyor.Dediğiniz gibi dininden uzaklaştırıyor.Çok zor hep bir muallakla yaşamak.Rabbim başka dert vermesin.İnşallah düzelir.Tavsiyeler için sağolun.Teşekkürler.Hayırlı akşamlar..

SİZEDE KARDEŞİM ALLAH'A SIĞININ O MUTLAKA HAYIRLI BİR KAPI AÇACAKTIR.İMTİHAN DÜNYASI İŞTE.

Üst Alt