Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
'Dokunmak bile bence ibadettir!'

resim194310_2.jpg

Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum"

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, bir süre önce Ankara'ya gelip kendilerini ziyaret eden partililere teşekkür yemeği verdi. Partililerin ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Şahin, "Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum" dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, seçim bölgesi İnegöl İlçesi'nde partililere çalışmalarından ve kendisini Ankara'da ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür yemeği verdi. Atış Poligonu'ndaki yemekte konuşan Şahin, seçimlerin ardından mazbatalarını aldıklarını, diğer partiler gibi sonradan yemin etmediklerini söyledi. Şahin kendisine, Plan Bütçe Komisyonu'nda ve parti yönetiminde önemli görevler verildiğini belirterek, geçtiğimiz hafta Ankara'ya gelerek kendilerini ziyaret edip 'Hayırlı olsun' diyen Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı'na da teşekkür etti.

Kendisini onure eden arkadaşlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 5 dakika da olsa görüşüp ellerini sıktıklarını belirten Şahin, "Geçen hafta ilçe teşkilatından 16 -17 arkadaşımız Ankara'yı ziyaret etti. Ben çok memnun oldum. Gönül isterdi ki daha çok arkadaşımız gelsin. Gelen arkadaşlarla birlikte sayın Başbakanımızla 5 dakikalığına bile olsa sohbet etmek imkanı bulduk. Fotoğraf çektirme imkanımız oldu. Teşkilattaki arkadaşlarım sayın Başbakanımıza yakınen sorular sordular, elini sıktılar. Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir. Ben bunu söylüyorum. Çünkü varlığı ile bile bizlere enerji veriyor. Çalışma tempomuz ne kadar yoğun olursa olsun artması için enerji veriyor."

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Hödüklük ap ayrı bir meziyettir .. Şu andan itibaren sayın başbakanımızın bu ampulun ibadetine! cevap verip dokunması şart olmuştur .. Anında partiden ihraçı gerekir zira parti içinde yalakalığın zirvesinde dolaşanların durumları seçmenlerini iğrendirebilir ..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Bu sözler, 3.Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın " BÜYÜK ATATÜRK SENİ SEVMEK İBADETTİR ." sözünden aşırılıp biraz değiştirilerek, bugünkü Başbakan'a yalakalık olsun diye söylenmiştir.

Zaman değişse de, insan türleri değişmiyor demek...

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Başbakanımızı sevmeyen ölsün :)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Bu dakikadan itibaren artık " Az bir bedele karşı ayetleri satanlar " ayetininin mahiyetini merak filan etmiyorum:laugh::laugh::laugh:

Adam yağcılık yapayım nemalanırım belki derken kesinkes dinden çıkmış .Tevbe etmeyi düşünse, imanını yenilese kendine iyilik eder.:popc1:

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Başbakanımız bu sözleri duysa gurur duymaz,bilakis kızardı bile yazıklar olsun insanların, okumuş cahiline...

Üst Alt