Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2

Welkom op de Hollandse forum!

Hollandaca forume hosgeldiniz!

Op deze forum ga ik proberen met ALLAHs wil om jullie vragen omtrend Hollands (Nederlands) te beantwoorden...

Bu forumda insaALLAH sizlerin Hollandaca dili ile alakali sorularinizi cevaplandirmaya calisacagim...

Wachtend op jullie vragen

Sorularinizi bekliyorum

M

maussema

Guest
hay masallah yaa ıste olay budur hem bu dıl hem turkcesı :) eferım kız sana bırılerı duzgunce anlatmaya karar vermıs demekkı =)

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı maussema
hay masallah yaa ıste olay budur hem bu dıl hem turkcesı :) eferım kız sana bırılerı duzgunce anlatmaya karar vermıs demekkı =)

Saol Maussema,

Ogrenmek icin uygun bir yonten diye dusundum... Simdilik en azindan yazdigimin manasini zorlanmadan okursunuz, zamanla insaALLAH Turkcesini ben, Hollandacasini sizler yazarsiniz :)

Sorularinizi bekliyorum insaALLAH!

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
s.a. kardeşim maşallah gidişin sessiz ama dünüşün MUHTEŞEM oldu,ben holandaca dilinden anlamam ama tebrik için ilk mesajı ben yazayım.ellerinize saglık Allah yar ve yardımcınız olsun.
ilk soruyu sorayım;xüdı jı we razibe,foruma we xıru pıparbe'nin anlamı nedir acaba =) =) =)

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı keremm
s.a. kardeşim maşallah gidişin sessiz ama dünüşün MUHTEŞEM oldu,ben holandaca dilinden anlamam ama tebrik için ilk mesajı ben yazayım.ellerinize saglık Allah yar ve yardımcınız olsun.
ilk soruyu sorayım;xüdı jı we razibe,foruma we xıru pıparbe'nin anlamı nedir acaba =) =) =)

Ve Aleykum Selam,

ALLAH razi olsun Keremm kardesim. Sizlerin duasiyla insaALLAH ilerliyorum :]

Hollandaca anlamiyorum yazmissiniz, peki ogrenmek istermisiniz?

Sorunuz super :D :D :D
Simdi cevap vermesem ayip olacak degilmi :p

Ik zou het echt niet weten :)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı Rabia A'tul Adviyye
Orjinal Yazarı keremm

Ve Aleykum Selam,

YOK YOK TESEKKURUMU GERI ALDIM IYIKI ACIKLAMALI YAZIYORSUN DEDIM NAZAR MI DEGDI NE BU DA DIGERLERINE BENZEDI

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Rabia A'tul Adviyye
Orjinal Yazarı keremm

Ve Aleykum Selam,

Arkadaşlar şahit olun bak sordugum soruya soruyla cevap vermiş.bilmiyorumki hollandacayı bilen varsa bana açıklasın bu yazılanları.. :) =)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von maussema
askolsun maussema kardesim ben acikliyodum yaa almanca forum da ;( ama olsun bidahada aciklarsam X(
hayirli olsun kardeslerim ne güzel yaa cok sevindim insallah bende biseyler kaparim burdan simdiden cok sagolun.... :)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı Günes
Original von maussema
askolsun maussema kardesim ben acikliyodum yaa almanca forum da ;( ama olsun bidahada aciklarsam X(
hayirli olsun kardeslerim ne güzel yaa cok sevindim insallah bende biseyler kaparim burdan simdiden cok sagolun.... :)

ayyy canım yaa kıyamam sana ben rabıadan da gerı aldım dedıkelrımı

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
hayirli olsun yeni bolumumuz..

valla hollanda dilinde sadece...
shtajem ..bole bisi idi sadece bunu bilirdim ..:D:D:D tam yazamadim amam osun..

onuda bi arkadas sayesinde ogrenmistik :D:D

sayende bu dilide biraz ogreniriz isaallah..:):)

Üst Alt