Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Son dönemlerim tartışması duymuşsunuzdur.. şubat ayına kadar bildiri olarak gelen whatsap gizlilik politikasını kabul etmeyen whatsaap kullanamıyacak..
Dünya çalkalanıyor verileri whatsaap ne yapacak neden facebook ile paylaşma gereksinimi duydu diye.. siz ne düşünüyorsunuz ?

Koç' kurumsalları Bip ve Dedi uygulaması kullanın diyor..
Sizce bu çözümmü ?

Yerli uygulama kullandık diyelim Whatsaap dünya çapında kabul görmüş bir uygulama Bip ve Dedi ise yerli daha belkide Dedi uygulamasını bile yeni duydunuz..

Yenidoguş ahalisi ne düşünüyor bu konuda ?

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Meşhur bir söz vardır, “Ürün ücretsiz ise ürün sizsiniz” diye. Adamların milyar dolar verip aldığı uygulamanın ücretsiz olması zaten bu izin istediği meseleleri normalde uyguluyor olmasından kaynaklıydı.

Big data denilen mesele günümüzün en değerli hazinesi aslında.

Bugüne kadar hiç Whatsapp, İnstagram, Facebook kullanmadım diyenimiz yoktur sanırım. Şirket şu an milyarlarca kullanıcının hemen hemen her bilgisine sahip durumda.

Whatsapp üzerinden mont almayı düşünüyorum diyen birisi daha önce de Facebook’a girdiğinde reklam görüyordu zaten, sadece gönüllü olarak paylaşıma izin vermiş oluyoruz :)

Olaya veri güvenliği olarak bakacak olursak hiç telefon kullanmamak lazım, en basitinden Google yada Siri zaten bizden mikrofona erişim izni isteyerek verilerimizi işliyor. :)

Yine de kullanmak istemiyorum diyen varsa yerli uygulama tavsiye etmem açıkçası, yerli uygulamada veri ihlali daha kolay olabileceği gibi daha tehlikeli bir hal de alabilir.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Harfiyen katılıyorum dediklerine.. şuanki olay aslında daha önce zaten yapılan işlemde olan bir olaydı.. sadece bunu yasal olarak onaylanmaya sundular..yani aslında pek birşey değişmedi sadece tasdik istemiş oldular ve alacaklarda zaten..
Bu durum siyasi liderleri biraz daha tutuşturdu sadece.. sesi çıkanlarda önemli şahıslarca zaten.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Aynı fikirdeyim..Öyle geliyorki ne kullanırsak kullanalım yine whatsapta buluşucaz :D

Mesele gizlilik kuralını yine kendilerinin ihlal etmesi :Smiley (69):
Bu kabul edilemez.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
İnstada gördüm kampanya başlatmışlar bip'e geçelim diye.. uygulama yerli olsada serverlar almanya fransa abd dolaşımlı bulut sistemi.. yani kısacası yerlilik diye birşey yok.. büyük serverların bile ben denizliden sağlandığını düşünmüyorum türkiye lokasyonlu ama avrupa yönlü.. whatsapa devam..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Webmasterlık yapan yöneticiler.
Sizde yeniden doğuşun bi uygulamasını yapın da görelim.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
sözleşmeyi kabul etmedim 8 şubatta ne olacak bakalım :bilmem:rehberimde ki görüştüklerim başka bir uygulamaya geçtiler bile beni whatsapa bağlayacak kimse kalmadı falan :D yani silmedim ama kabulde etmedim (:

Üst Alt