Evet Sayın Yenidendoğuş Üyeleri Microsoft Orjinal Windows 7 İşletim Sistemini Tek Link Bir Biçimde Yenidendoğuş .COM 'da Sunuyorum ...
Umarım Bu Sunumdan Faydalanırsınız
Dosya türü İSO biçiminde Olup ALCHOLL yazılımıyla Bilgisayarınızda DVD ye İSO dosyasını yazdırarak Windows 7 Dvd 'sini Hazırlayabilirsiniz
Alcholl Yazılımını İndirmek İçin
Buraya Tıklayınız
Alcholl Yazılımıyla Dvd 'ye nasıl Yazılır Ögrenmek İçin tıklayınız
İndirdiğiniz Sürüm Orjinal oldugu için İNGİLİZCE Windows 7 'yi Bilgisayarınıza kurdugunuzda Türkçeye çevirmek için buraya tıklayın
WİNDOWS 7 ENGLİSH 32 BİT DVD İSO
WİNDOWS 7 ENGLİSH 64 BİT DVD İSO
İso Dosyası Nedir ?
İşletim Sistemini Kendim Kurdum Ve Denedim Sorunsuz Oldugunu tespit ettim.ISO görüntü dosyası -ya da "kalıbı", CD standardı olan ISO 9660 dosya sisteminin birebir görüntüsünü içeren bir dosyadır. Normalde ISO 9660 için kullanılan terim şimdilerde daha geniş anlamda görüntü dosyaları için kullanılıyor.Bir ISO dosyasını uzantısından tanıyabilirsiniz: .iso. Özellikle işletim sistemlerinin bu şekilde dağıtılıyor oluşu, ISO görüntüsünün, sistem CD'sinin tüm özelliklerini tek dosya altında topluyor olmasındandır. Bu özellikler dosya öznitelikleri ve açılış (boot) kodunu da kapsar. Bu şekilde, sistem dosyalarını CD'ye kopyalayıp bir de açılış kaydı hazırlamaya gerek kalmadan, tek hamlede açılabilir (boot edilebilir) işletim sistemi diski oluşturulabilir. ISO dosyalarının elbette tek amacı işletim sistemi değildir, bir CD'nin birebir görüntüsünün gerekli olduğu başka her türlü depolama amacıyla da (standartlar çerçevesinde) kullanılabilir. Aksi halde, yani Windows penceresinde CD'nin içine girip gördüğünüz dosyaları bir yerden diğerine kopyalayarak CD'nin birebir kopyasını oluşturamazsınız. Yukarıda andığımız üzere, CD'de bulunan bilgiler kullanıcının görebildiklerinden ibaret değildir.
TEKNİK DESTEK ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
WİNDOWS 7 TEMALARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
MİCROSOFT SECURETRY ANTİVİRUS PROGRAMINI YUKLEMEK ICIN TIKLAYINIZ
Saygılarımla....