Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kasap76

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Slm.arkadaşlar biliyorsunuz son zamanlarda bazı bilgisayarların cd -dvd rom u yok.format atmak için başka çare lazım.bu yüzden konuyu açmak istedim.kendim hep usb flash bellekten kuruyorum.20-22 dakikada tüm kurulum bitiyor.pc de bir sessizlik oluyor.pc ısınmıyor.yalnız bir mesele var.elinizde bir cd veya dvd kurulum kopyasını masastüne bir yere kopyalayın.başat=>çalıştır>cmd>enter e bas.şimdi flashbelleği ms dos komut sisteminden sadece 8-9 tane komutla boot özelliği vereceğiz.sonra bütün cd veya dvd nin masaüstündeki kopya sını flash belleğe atacağız. pc yi başlatınca hemen flash bellekten boot yapacak.normal kurulum sonrası.

başlat-çalıştır-cmd- enter- bundan sonra şu komutların herbirini girip enter yapıyoruz.

diskpart

list disk

select disk

clean

create partition primary

create partition

active

format fs=ntfs

assign(biçimleme bittikten sonra assign yaz.)

exit

şimdi bütün cd-veya dvd nin içerisini flash belleğe kopyala.tamamdır.leptop,m,n,bok ,ç,n ,kasa için otomotik tanınır.eğer flash bellek ile başlatamazsanız.biostan boot bölümüne gelip usb yi seçip F 10 bas.

krmw

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
flash belleğe hangi programı yükleyerek boot özelliği verebilirim vista kuracağım belleğim kingston 8 gb

Üst Alt