Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer

Selamunaleyküm ve rahmetulllah Yeniden doğus Ailem ...

Din Müntesipleri Arasinda Diyalog Nedir?,Diyaloğun Meyveleri,Türk Okulları,Interfaith Dialogue ve İlim Kültür Sitesi Türk Okulları, Din Müntesipleri Arasında Diyalog-Meyveleri

siteyi paylaşmak istedim
yalnız sitenin üyelik formundaki yazıyı çok beğendim ..
...iyilik ve güzelliklerle kalmanız duasıyla ..:)

buyrun efendim

.. Bil Ey Aziz kardeşim,

Madem Muhabbetullah adına, Nur’a doğru geldin,

O halde sende bizim gibi, ‘değil gönüller yıkmaya gönüller yapmaya geldin’ Hakkın hatırını ali bildin, hakkı tutmaya kaldırmağa geldin. Madem yalan, dolan ve günah deryasında Nur’un gemisine geldin, belki sende bizim gibi muhabbetullahı paylaşmaya geldin.

Bil Ey Aziz kardeşim, sende Yunus gibi “Dövene elsiz, sövene dilsiz ve dervişler gönülsüz gerek!" dedin. Bu yolda candan gönülden geçmek gerek dedin.. Geldin çünkü, gönül erlerine ortak olmaya geldin! Dikenler içinde gül toplamaya, gülleri dermeye geldin.

Ve madem;
Sende bizler gibi; ‘yolcu buruk baş gerek gönülsüz olmak gerek’ dedin.. Dini mübin-i İslam’ı, kitabımız Kur’an’ı ve Efendimiz (sallallahu aleyhi vesesellem)’i anlamaya ve anlatmaya.. gönüllere vermeye, gönüller vermeye geldin.

Aramıza Hoşgeldin!

Bil Ey Aziz kardeşim,

Bizlerde senin gibi bu mukaddes davanın öncülerine gönül verdik. Onların açtığı bu kudsi yolun ve aynı zamanda bu dikenli yolun yolcuları olduk. Yol böyleyse yolcu ne yapsın dedik ve yola koyulduk. Gönüller kurmaya..
Ve paylaşmaya geldik..
Madem sende bizimle paylaşmaya geldin.. Ve madem; Asrın minaresinin başında duran zat’ın“Karşımda müthiş bir yangın var. Alevleri göklere yükseliyor, içinde evladım yanıyor, imanım tutuşmuş yanıyor. O yangını söndürmeye, imanımı kurtarmaya koşuyorum. „ sözlerine kulak kesildin. O halde sende bizler gibi „dost bi-vefa, felek bi-rahm, devran bi-sükun; dert çok, derman yok, düşman kavi, talih zebun..“ dedin ve bize ortak olmaya geldin.

Bil Ey Aziz kardeşim, sende bizimle beraber “benim ismim gunesin dogup battigi her yere ulasacaktir..” mukaddes ferman-i ni tamamlanmamis bir beste misali tamamlamak icin yollara düşmeyi vazife bildin.

Aramıza Hoşgeldin!

Bil Ey Aziz kardeşim,

Biz bu yolda „imanı kurtarma davasını“ herşeyden aziz bildik ve bu uğurda asrımızın mühim bir tefsiri olan „Nur’un eserlerini“ Risale-i Nur eserlerini kendimize ders bildik. Sönmez ve söndürülemez nur ve hakikatleri gönüllerde yakmaya, aydınlatmaya azmettik. Madem sende bizimle aynı noktada buluşmaya paylaşmaya geldin o halde bizde deriz ki; bu yolda Nur’un bir dersi olan uhuvvetimizi, ihlasımızı ve imanımızı muhafazaya geldik.

Sende bizim gibi dersen eğer, hep beraber deriz ki; gönül dostlarıyla aynı noktada buluşmaya geldik.

Bil Ey Aziz kardeşim,
"DİYALOGFORUM ÜYELİK SÖZLEŞMESİNİ " istifadenize sunup,

Dualarınızı istirham ediyoruz...
En derin sevgi ve saygilarimizla
…​

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Dualarda buluşmak üzere ellerinzie sağlık bacim....................

Üst Alt