Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Ya İlahi Meded eyle:

Günleri gecelere koyan benim günahlarımı settar ismin ile dünya ahirde ört.bilmeyerek ve bilerek işlediğim günahımın yükü fazla affı mağfiretinle bağışla, bir dahi işlememeyi vesile eyle..rızana uygun yaşamayı ölmeyi dirilmeyi nasip et Allahım..

Geceleri fecre .erdiren sabah namazların müdavimi eyle beni Allahım..

Sabahlardan kuşluk vaktine ulaştıran rabbime binlerce hamd olsun..bu günüde bana ikram ettinya rızık derdi olmadan sana farz olan ibadeti edebilmeyi huşü için secdeler yapmayı nasip et..Allahım ...

Ya Rezzak olan sen benim rızkım uzak ile yakınlaştır,zorda ise kolaylaştır, yanı başıma getir avcuma koyuver Allahım..

Hadsizlik. ettimse bağışla..azabından affı mağfiretine.gadabından rahmetine..merhametinle rızana kavuşan kul eyle...Allahım....

amin..

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Amin ecmainin.

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
...vuslat
Çırak
ve
turangida kardeşim.. teşekkür ederim..Rabbim okuyan gözlerinize dillerinize dert vermesin
Rabbim dualarınızı ibadetlerinizi kabul amellerinizi makbul kılsın..Rabbimin selamı mağfireti sevgisi üzerinize olsun.Rabbim aminlerinizi ödüllendirsin mükafatlandırsın...Rabbim sizi cennetine koysun .çıkmanıza izin vermesin..Resul efendimize komşu kılsın....Rabbime emanet olun...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn,Aminnnnn
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah kardesim emegine rahmet tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Geceler
Ahiretime Duam'sın
***AHİRETİME DUAM'SIN*** teşekkür ederim dualarınıza binlerce amin olsun kardeşlerim ..Rabbim amellerinizi makbul dualarınızı kabul buyursun..sizi sevdiklerinize sevenlerinize bağışlasın..iki dünyada selam ile karşılanan kul dostlarınız yanında kıymetiniz bol olsun..

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Amin :gul:

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Beste kardeşim Rabbim sizi iki dünyanın güzelliklerini versin cennetine koysun çıkmanıza izin vermesin. sizi çok sevsin sevindirsin Rabbim..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
amiiin :oooo:
Allah ebeden razı olsun gönülgüzeli Fadik ablam..
maddi manevi sıkıntılarına acil şifalar eylesin..

Ellerine sağlık. :gul:

Üst Alt