Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Rahmânü'r-Rahîmden, Arş-ı Âzamdan gelen Furkan-ı Hakîmin kendisine indiği Efendimiz Muhammed'e, ümmetinin hasenatı adedince milyonlar salât ve milyonlar selâm olsun. Risaleti Tevrat, İncil ve Zebur'da müjdelenen; nübüvveti irhâsâtla, cinlerin hâtifleriyle, insanlık âleminin evliyalarıyla, beşerin kâhinleriyle müjdelenen; bir işaretiyle ay parçalanan Efendimiz Muhammed'e, ümmetinin hasenâtı adedince milyonlar salât ve selâm olsun. Davetine ağaçların koşup geldiği, duâsıyla yağmurun hemen iniverdiği, sıcaktan korumak için bulutların ona gölge yaptığı, bir ölçek taamıyla yüzlerce insanın doyduğu, parmaklarının arasından üç defa kevser gibi suların çağladığı, onun hürmetine Allah (c.c)'ın, kertenkeleyi, ceylânı, ağaç kütüğünü, zehirli keçinin kolunu, deveyi, dağı, taşı ve toprağı konuşturduğu, Miracın sahibi ve gözünün asla şaşmadığı o mucize-i kübrâda ruyetullaha mazhar olan Efendimiz ve Şefîimiz Muhammed'e, Kur'ân'ın bidâyet-i nüzulünden zamanın nihayetine kadar onu okuyan herbir okuyucunun okuduğu herbir kelimenin temevvücât-ı havâiye aynalarında Rahmân'ın izniyle temessül eden bütün kelimelerinin bütün harfleri adedince, milyonlar salât ve selâm olsun. Bütün bu salâvatlardan herbiri hürmetine bizi mağfiret et, ey İlâhımız, bize merhamet et. Âmin

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
AA YAAAAAAA BEN USTTEKI YAZIDA ARAPCASI VAR DIYE EKLEDIMDI SANIRIM DIL KODLAMASINA UYMADI HAY ALLAH..... ;(

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Senin kodlarda bişeyler var ama hadi neyse istersen msnden gönder ben düzelteyim..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
YOK YOK BU DUANIN BASI ARAPCA YAZILIYDI ONDNA BOLE OLDU SANIRIM

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Yüce Rab'bim bana Şifa ver!
Yüreğime şifa ver ki, sadece kendim için çarpmasın.
Dilime şifa ver ki, kimseyi kırmasın, teselli edici sözler konuşsun.
Ayaklarıma şifa ver ki, tökezlemesinler, yeni yollarda da güvenirli adımlar atsınlar.
Gözlerime şifa ver ki, dosdoğru önüne bakmasın.
Kulaklarıma şifa ver ki, tıkalı kalmasınlar

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
YOK YOK BU DUANIN BASI ARAPCA YAZILIYDI ONDNA BOLE OLDU SANIRIM
Heralde site desteklemiyo çünkü daha önce hiç görmedim arapca yazıyı..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
buyuk ıhtımal sıte desteklemıyor kardescık haklısın....Allah razı olsun furkan kardeım ...dua ıle...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ey Rabbimiz! Bizi İslamdan ve Kurandan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN ve sallalahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ecmain Velhamdulillahi Rabbil alemin .

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn..

Üst Alt