Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

siyah&yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Arkadaşlar geçici bir süreli ine giriş iznini alabilmiştim ama şimdide her sabah üyelik yenilemek zorunda kalıyorum.

Üç tane siyah yıldızlar üyesi mevcut şimdi portalda ve her seferinde farklı bir mail ve farklı kullanıcı adı isteyince limitim tükenmeye başladı.Ben siyah yıldızlarda ,portal da farklı bir kullanıcı adında inat edince sonu nereye varacak merak ediyorum. :)

Zira kullanıcı adımdaki işaretler aşa ıdaki gibi

siyah_yildizlar siyah-yildizlar siyah%yildizlar :)

hadi bunlardan bulmak kolay da her gün yeni bir mail adresi açamam ya...

Di er bir çözüm yönetici arkadaşlarımın hergün üyeli imi silmeleri ve ertesi sabah aynı isimle üye olmam :)

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum...

Not: Arkadaşlar tek derdim ve dile im sizlerden ayrılmamaktır

(Biraz duygusal bir hava oluşturursak yaardım eli daha fazla uzanır herhalde) :)

H

hayrunisa

Guest
allah yardımcın olsun. işin zorrr. ya musab çetesinden hepsi bi mail adresi alsa sanırım sana uzun süre yeter.

insallah senin şu işyeri sorunun halledilir de hotmailin tüm mail adresleride sana hizmet etmez. :D

yoksa bu gidişle hotmail sana plaket verir artık. :D

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı hayrunisa
allah yardımcın olsun. işin zorrr. ya musab çetesinden hepsi bi mail adresi alsa sanırım sana uzun süre yeter.

insallah senin şu işyeri sorunun halledilir de hotmailin tüm mail adresleride sana hizmet etmez. :D

yoksa bu gidişle hotmail sana plaket verir artık. :D

Oturup oradan halime gülece ine bir çare düşünsen fena olmaz hani diyorum :)

ŞU mübarek günde tobe toobeee

H

hayrunisa

Guest
ne kızıyorsun yaa . tamam. gülmüyorum. dur bi dua edeyim.

rabbim insallah hayırlısını verir. senin burda olman hayırlıysa eger en kısa zamanda insalalh dzüelir. ama yok degilse ;

çetenin mail adresleride işe yaramaz. :D

insallah düzelir

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sen bazen böyle akıllı uslu bir çocuk olunca şunu düşünüyorum:

Ey Allah'ım e er şu dünyada hayrunisa dahi bazen yola geliyorsa akıllı uslu bir çocuk olabiliyor sanırım bu dünya birgün gül bahçesine dönecektir inş :)

Üst Alt