Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Dua

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Ya Rab! Sen bizi bizden daha iyi bilirsin. Eğer bana bütün bunları reva görenler içinde hak ve hakikate, güzelliklere istidatlı insanlar varsa, şahs-ı manevinin hukukuna karışamam ama, bana ait hiçbir haktan dolayı kimseden davacı olmayacağıma söz veriyorum, onlara hakkımı helal ediyorum. Eğer varsa bu türlü istidatlı insanlar Ya Rab! Senden diliyor ve dileniyorum: Onların kalplerini imana, hak ve hakikate, güzelliklere aç

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Allah'ım! Ahiretin hayrını engelleyen herşeyden Sana sığınırım. Ölümüm hayrını engelleyen hayattan Sana sığınırım! Amelin hayrına mani olan kuruntulardan yine Sana sığınırım

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Sadece Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır diyerek gürleyenlerden değil, lâkin, çektiği bir of! ile, kendi içinde, güneşi görmeye maâni dağ ve tepe nâmına her ne varsa yıkılan, samimi ve ihlaslı kullarından olmayı nasip et Of! nidasının içinde, tevbe, inilti, naz, duâ, yakarış ve selâm saklanan içlilerden et beni Ayın ve güneşin ışığını yansıttığı nûra hayran, o nûra ermek adına, nâra da giryân, her derde de, her çileye de mest kullarından Cefâ içre bin bir derman gösterdiğin nasiplilerden et beni

Üst Alt