Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
regaib-kandili5.jpg

Ya Rabbi!

Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam derim ki: Allah birdir Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür

Ya Rabbi!

Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür

Ya Rabbi!

Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür

Ya Rabbi!

Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür

Ya Rabbi!

İmanımı gönülden tazeleyerek ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür

Ey diri olan!

Ey ebedi var olan!

Ey izzet ve ikram sahibi olan!

Ey gücün şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!

Halimi düzelt işlerimi güzelleştir beni bela ve fakirliğin acılarından koru düşmanların şerrinden şeytanın aldatmasından nefsin arzularından saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!

Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir

Ya Rabbi!

Ömrümün son zamanlarında ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur Bana son anda; şehadet ederim ki Allah birdir ve yine şehadet ederim ki Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et

AMİN

umutumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
şehadet ederim ki Allah birdir ve yine şehadet ederim ki Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et
Amin amin amin ALLAH razı olsun

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak razi olsun Gölge kardesim
Selam ve Dualarimla......

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ömrümün son zamanlarında ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur Bana son anda; şehadet ederim ki Allah birdir ve yine şehadet ederim ki Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et

AMİN
_______________Aminn inşaAllah Rabbim razı olsun...

:ezgi:

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
AMİN AMİN AMİN Şehadet ederim ki Allah birdir ve yine şehadet ederim ki Hz Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir.

bu güzel dua ve dilekleri bize okutup birkez daha anmamızı sagladıgın için cok tşk ederim Allah her daim güzellikler getirsin sana kardesim eksik olma...

Üst Alt