Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Ya Rasulallah

Ya Rasulallah

Kendime geldiğimde seni tanıdım

Seni sevmeyi öğrendim, sana hasret yanmayı

Dediler ki uzakta değil o hep buralarda

Sen onun Mekkesinde uyuduğunu mu zannediyorsun

O orada kalmıyor ki

O her yerde

Sağında o, solunda o, anıldığı her yerde o

Nerde bir aşık özlese ve onu ansa hemen gözyaşlarını silmeye giden o Nerede bir garibin başı sıkışsa Hızırdan önce oraya varan o Kendime geldiğimde seni tanımayı öğrendim ya Resulallah Zindan gecelerde seni özlemeyi öğrendim Seninle ilahi aşka tutunmayı öğrendim Ve düştüm yollara ardında dediler ki bana Onu aramaya giden bulur Aramayı bilmek gerekir Düştüm yollara sevgili senin ardına Çok gecelerim geçti uykusuz, Çok sabahlarım eskidi sensiz& Dediler ki kim olursa olsun aşk ile ansın Resulü ve yoluna düşsün de Resul ona kucak açmasın.. Yollardayım sevgili, hayalindeyim Seni aramaya koyuldum kalbimde sonsuz kavuşma ümidiyle Ben Mecnun oldum çöllerde sen Leylam Ben kül oldum közlerde sen rüzgarım Ben bir yelkenlide kaptan oldum Beni yüzdüren sen oldun sevda denizinde Vazgeçmeye ramak kala aşkını közleyen sen oldun Ey sevgili yollardayım ardında Verdiğin nefesi almaya, ellerini tutmaya, boynuna sarılmaya, aşkını yaşamaya Yollardayım ardında sisli vadilerin eteğinde adın ile yana yana Kışın özlenen yazım, yazın beklenen kışım oldun Baharım sensin, günüm sen, gecem sen Derdimin kendisi ve yine derdimin dermanı sensin Asırlar geçti ardından Razıyım ömrüm tükensin yolunda Kerem et nolur göster gül yüzün, beni sensiz koyma Beni böyle derbeder yalnız bırakma Dediler ki kişi günahlarına gözyaşı döksün ve Resulü ansın O ağlayan gözleri öpmeye, derdinin dermanı olmaya gelir Gelmedin.. Bekledim de gelmedin Kaç geceyi uykusuz geçirdim Kaç gece göz yaşlarımla hayata veda ettim Kaç gece senin ardında ağıtlar yaktım Gelmedin sevgili Demek ki ağlamayı bilemedim ben Seni göremiyorsam eğer bakmayı bilemedim Eğer varamıyorsam yoluna yürümeyi bilmedim Gelmediğine göre sevgili Adını anmaya layık olamadım.. Ya Resulallah! Daha kaç gece gözlerimi dağlamam gerekecek Daha kaç gece uykusuz varacağım sabahlara Daha kaç sabah uyanacağım kapkara zindanlarda Göster yüzün sevgili Güneşim ol, sevdalım ol, yarim ol, yarınım ol Yolundayım işte, aşkındayım Gel sevgili daha fazlasına yetmiyor gücüm Takatim kalmadı gel artık Düşsem çöllere derdinden, Yansam kızıl alevlerde hasretinden Kör kuyulara kalsam da elem duymam Bana oğlum, bana ümmetim demedikçe.. Hakiki bir aşık olamadım ya Resulallah Ben bir dilenci, ben bir garip, ben bir fakirim.. Varamıyorum yoluna Üveys gibi Yanamıyorum aşkınla Kaab Bin Malik gibi Keşke diyorum seni görsem de Habeşlinin çektiği azabı ben çeksem Keşke sana varsam da Veysel Karan-iin ayağındaki tozu olsam Aişe anneme bir köle olsam da seni görebilsem Keşke bende tatsaydım Hattaboğlu Ömerin dayağından da Sen beni teselli edeydin Bedirde cihadına katılmak isteyen aslan yavrusu ben olaydım Bir Umeyrde ben olaydım Sen bana izin vermeseydin küçüğüm diye bende ağlasam hıçkırıklarla Sonra kıramasan beni öpsen yanaklarımdan ve buyur etsen bu köleni Cihadına Ya Resulallah Selam olsun kardeşlerime demişsin Selamını aldım asırlar ötesinden Beni görmedikleri halde bana iman eden kardeşlerimi görmeyi çok isterdim

diye iç geçirmişsin ya

Sana iman etmek ne demek

Yanıyoruz aşkınla

Adına ağlıyoruz

Sünnetine sarılıp asrı saadeti anıyoruz hep bir ağızdan sana hayran sana

kurban..

Ya Resulallah sen uzakta değilsin biliyorum şimdi sağ yanımda oturan sensin Saçlarımı okşayan sensin, Göz yaşlarımı silip benim yerime günahlarıma gözyaşı döken sensin.. Tövbeme amin diyen sensin Ya Resulallah pes etmeyeceğim artık Biliyorum çok az kaldı vuslata İki parmak arası kadar kısa bir zaman kaldı Geliyorum sevgili, Aşk ile, dua ile, tövbe ile, takva ile sana geliyorum Ey

yar..

"Allah şöyle buyurdu; 'Beni ne yerim aldı, ne de semam... Lakin Beni Mü'min,

Muttaki, Vera sahibi kulumun kalbi aldı..." Hz. Muhammed (S.A.V)

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Varamıyorum yoluna Üveys gibi Yanamıyorum aşkınla Kaab Bin Malik gibi Keşke diyorum seni görsem de Habeşlinin çektiği azabı ben çeksem Keşke sana varsam da Veysel Karan-iin ayağındaki tozu olsam Aişe anneme bir köle olsam da seni görebilsem Keşke bende tatsaydım Hattaboğlu Ömerin dayağından da Sen beni teselli edeydin Bedirde cihadına katılmak isteyen aslan yavrusu ben olaydım Bir Umeyrde ben olaydım Sen bana izin vermeseydin küçüğüm diye bende ağlasam hıçkırıklarla Sonra kıramasan beni öpsen yanaklarımdan ve buyur etsen bu köleni Cihadına Ya ResulALLAH Selam olsun kardeşlerime demişsin Selamını aldım asırlar ötesinden Beni görmedikleri halde bana iman eden kardeşlerimi görmeyi çok isterdim

diye iç geçirmişsin ya

Sana iman etmek ne demek

Yanıyoruz aşkınla

Adına ağlıyoruz

kurban..

Gerçekten harika bir haykırışşşş

imam_hatip_li

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

kurban..

Keske sunnetine layikinca sahip cikabilsek Efendimizin....

kardelenn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selam olsun kardeşlerime demişsin Selamını aldım asırlar ötesinden Beni görmedikleri halde bana iman eden kardeşlerimi görmeyi çok isterdim

diye iç geçirmişsin ya

sana iman etmek senin yolundan yürümek en büyük arzum.Ama layıkıyla yerie getirememek korkusu çok acı Efendimiz.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Keşke peygamberimiz gibi olabilsek ve sünnetini hayatımıza uygulayabilsek..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : DuaNur
Ya RasulALLAH

Nerde bir aşık özlese ve onu ansa hemen gözyaşlarını silmeye giden o Nerede bir garibin başı sıkışsa Hızırdan önce oraya varan o Kendime geldiğimde seni tanımayı öğrendim ya ResulALLAH Zindan gecelerde seni özlemeyi öğrendim Seninle ilahi aşka tutunmayı öğrendim Ve düştüm yollara ardında dediler ki bana Onu aramaya giden bulur Aramayı bilmek gerekir.Hz. Muhammed (S.A.V)

Gönlüne sağlık duanur kardeşim.çok güzel bir paylaşım

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : imam_hatip_li

kurban..

Keske sunnetine layikinca sahip cikabilsek Efendimizin....

inşallah sahip çıkanlardan oluruz

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Yâ Rasûlallah,eğer Sen, gelmeseydin âleme, Güller açmaz, bülbül ötmez, meçhul esmâ Âdem'e Varlığın mânası kalmaz,garkolurdu mâteme!...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Ya ResulALLAH sen uzakta değilsin biliyorum şimdi sağ yanımda oturan sensin Saçlarımı okşayan sensin, Göz yaşlarımı silip benim yerime günahlarıma gözyaşı döken sensin.. Tövbeme amin diyen sensin Ya ResulALLAH pes etmeyeceğim artık Biliyorum çok az kaldı vuslata İki parmak arası kadar kısa bir zaman kaldı Geliyorum sevgili, Aşk ile, dua ile, tövbe ile, takva ile sana geliyorum Ey

yar..

nurum gene dokturmusun saol bu guzel paylasımın ıcın cannnnnnnnnnnnn

Üst Alt