Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

optional98

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ya susmali veya konusunca Rabbi zikretmeli

--------------------------------------------------------------------------------

Zünnun-1 Misri _öyle der: 0çi yemye_il bir baa urad1m, bir de bakt1m ki genç bir, elma aac1n1n alt1nda namaz k1l1yor. Kendisinin namaz k1ld11n1n fark1na varmadan selam verdim. Selam1m1 almad1. Tekrar selam verdim. Yine selam1m1 almad1. Sonra namaz1n1 uzatmad1. Namaz1n1 bitirdikten sonra parma1 ile toprak üzerine _u _iiri yazd1:

“Dil konu_maktan men olundu. Çünkü o dü_manl1a sebebtir, belki afetleri celbedendir. Konu_tuun vakit, Rabbini zikret. O’nu unutma ve her halinde O’na hamdet”.

Bunu okuduum vakit uzun uzun alad1m. Sonra ben de parma1mla yere _u _iiri yazd1m:

“Hiçbir yazan yoktur ki, yerde çürümesin, fakat zaman, ellerin yazd11n1, devaml1 saklar. Elinde k1yamet günü gördüün vakit seni sevindirecek, olandan ba_ka bir _ey yazma.”

O genç, bunu okuduu vakit, _iddetle hayk1rd1, sonra vefat etti. Onu kefenleyip defnetmek istedim, fakat:

“Onun cenazesini melekler kald1racakt1r” diye bir ses i_ittim. Bunun üzerine çekilip aaca doru yürüdüm ve aac1n alt1nda iki rekat namaz k1ld1m. Sonra cenazenin bulunduu yere bakt1m. Cenazeden ne bir eser gördüm ve ne de bir haber alabildim. Kullar1na istedii gibi ihsan eden Allahü Teala’y1 tesbih ederim.(alinti

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
çok güzel ibret alınacak bir kıssaymış ALLAH razi olsun

Kelamin fIzza ise sukut et olsun zehep
Kemal ehli kemalati sukutan buldular hep

dil dokuz boğumuş dokuzundada düşünüp 1 konuşacakmışın

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Sağolasın güzel paylaşım olmuş

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
allah razı olsun

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim ellerine sağlık....

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ya hayır konuş ,yada sus

yüreğine sağlık

RABBİM bizleri hayir ve güzelliklerden ayırmasın

Üst Alt