Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Yağmurun yeni ıslattığı taze toprağın kokusunu duyduğunda aklına ben gelmek isterim.Yada gözlerin uzaklara daldığında beni düşünmeni...Beni hatırlamak istersen her yeni günle birlikte çıkarım karşına,güneş olur ışığımla aydınlatırım seni.Sokakta oynayan çocukların sesinde,yere düşmüş yaprağın çıtırtısında bulursun beni.
Eğer sen istersen duyduğun her ses beni hatırlatacaktır sana.Sözlerini ezbere bildiğin ve söylemekten asla bıkmadığın şarkı olmak isterim.Sen o şarkıyı değilde beni söylersin o zaman...
Beni görmek istersen hep karşında olurum.Gökyüzündeki beyaz bulutların arasındayım ben.Başını yukarı kaldırman yeterli beni görmen için.Benimle çıkarsın yola her sabah,akşam evine benimle dönersin.Bedenim yanında olamaz ama yüreğim gittiğin her yere gelir seninle.Sen yorulduğunda yorulurum bende .sen oturduğunda oturur,kalktığında kalkarım.
Eğer istersen bütün gece başucunda saçını okşarım sen uyurken...Yüzünde gülümsemeyle uykuya dalışını izlerim.
Bana dokunmak istersen ben bir çiceğin yapragında olurum.Elini uzattığın her yerdeyim ben...
Sen ise;
Seni görmek,
sana dokunmak,
seni hissetmek
Seni hatırlamak istediğim ve hep kalmanı istediğim yerdesin

ALINTIDIR

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe