Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
6499nu.gif

Yağmuru sevenler...
Hani güneş ülkesinde yaşayan mutlu insanlar vardır,orada hava hep güzeldir. Hiç yağmur yağmaz oraya. Bu neden güneş hep mutluluğu simgelemiştir,yağmur da mutsuzluğu,umutsuzluğu...

Hep güneş sevilir,güneşli günler hayal edilir hep. Yani mutluluk özlemi,mutluluk hasreti çekilir. Öyle insanlar vardır ki güneşli günlerde bile güneşe hasrettirler. Yani varlık içinde yokluk çekerler., daha doğrusu gören gözleri kör,duyan kulakları sağır,konuşan dilleri lal kesilir. Hayatları hayat değil,sadece hayatın bir gölgesidir. Böyle olan ademoğulları sonunda hep mutsuz,hep umutsuz ve hep kayıtsızdırlar gerçek hayata.

Bir de yağmur insanları vardır. Böyle insanların günleri hep yağmurludur ama umutludurlar da. Umut ederler hep,güneşi beklerler. Ama yağmuru severler,çünkü yağmur berekettir,umuttur,sevgidir,hayattır,sabırdır. Yağan yağmur ıslatmaz onları. Yalnızdırlar belki ama kardeşleri umuttur. Gülmese de yüzleri,sevilmese de garip yürekleri;hep umut eder,beklerler. Sevmeyi çok severler ama nedense hep seven yürekleri karşılık bulamaz. Yüzleri hiç gülmez. Ama yine de yağmuru severler,çünkü yağmur bitmeyen bir aşk hikayesidir...

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
EVET YAGMUR BİTMEYEN BİR AŞK HİKAYESİDİR..RÜMEYSACIGIM HARİKA BİR YAZI EMEGİNE SAGLIK...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
BU YAĞMUR

Bu yağmur, bu yağmur, bu kıldan ince,
Nefesten yumuşak, yağan bu yağmur.
Bu yağmur, bu yağmur, bir gün dinince,
Aynalar yüzümü tanımaz olur.

Bu yağmur, kanımı boğan bir iplik,
Tenimde acısız yatan bir bıçak.
Bu yağmur, yerde taş ve bende kemik,
Dayandıkça çisil çisil yağacak.

Bu yağmur, delilik vehminden üstün,
Karanlık, kovulmaz düşüncelerden.
Cinlerin beynimde yaptığı düğün,
Sulardan, seslerden ve gecelerden...

NECİP FAZIL KISAKÜREK

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Ben yağmurlu günlerde bile yağmuru özler gibiyim..

Tam aksine YAĞMUR huzurdur,mutluluk ve Rabbe karşı gözyaşımdır...

siyahinci

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : rumeysa

Bir de yağmur insanları vardır. Böyle insanların günleri hep yağmurludur ama umutludurlar da. Umut ederler hep,güneşi beklerler. Ama yağmuru severler,çünkü yağmur berekettir,umuttur,sevgidir,hayattır,sabırdır. Yağan yağmur ıslatmaz onları. Yalnızdırlar belki ama kardeşleri umuttur. Gülmese de yüzleri,sevilmese de garip yürekleri;hep umut eder,beklerler. Sevmeyi çok severler ama nedense hep seven yürekleri karşılık bulamaz. Yüzleri hiç gülmez. Ama yine de yağmuru severler,çünkü yağmur bitmeyen bir aşk hikayesidir... [/SIZE]

evet güzeldi gercekten
Allah razı olsun rumeysa
yüregine sağlık

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım ...

Güzel paylaşımdı..tşkler..
devamını bekliyoruz inşAllah..

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
YAĞMURU SEYRETMEK NE GÜZEL BENİ ÇOK DİNLENDİRDİ DOĞRUSU HUZUR VERDİ TEŞEKKÜRLER

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Yagmuru bende çok severim. Kokusu ,sisi , ıslaklığı ile bir yaşam gerçeği. Doğa ile yaşam örtüşmesi... yaşamın , insan duygulanımlarının bir başka izdüşümü...

Üst Alt