Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
17806.jpg

Dünya üzerinde tüm dinlerin en büyük günahlardan saydıgı yalanın, olumsuz etkileri bilimsel olarak da ispatlandı. Yalancılıgı alışkanlık haline getirenlerin beyinleri degişime ugruyor.

Güney Kaliforniya'daki bir üniversitenin yürüttügü araştırmada, 'yalancılık geçmişine sahip' kişilerin beyinlerindeki ak madde oranının yüzde 26 daha fazla oldugu görüldü.

Beyindeki ak madde bilgi akışını saglarken, gri madde bilgi oluşumunu saglıyor. Araştırmacılar, korteksin ön tarafında daha fazla ak madde olmasının yalan söylemekle baglantısı olabilecegini düşünüyor.

Britanya Psikiyatri Günlügü isimli derginin iddiası ise yalancıların beyin yapılarında çok daha fazla farklar oldugu yönünde.

Radikal
01 Ekim 2005.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
RABBİM yalandan riyadan buhtandan bizleri muhafaza buyursun

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
de il beyni;işi,aşı,evi bozuyor.en önemlisi ahireti kaybetmesine sepep oluyor.Allah her daim do ruyu konuşan,hayrı yaşayan kullarından eylesin.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Atalarımız demişler ya ;Yalancının mumu yatsıya kadar yanar!
yine atalarımız demişler ya; çok mal haramsız,çok laf yalansız olmaz diye....
valla bu atalarımızın olay tespitleri çok yerinde ve doğru.....
Ben Allah'ımdan önce yalan ve benzeri kötü huyu olanları ıslah etmesini diliyorum,ama eğer ıslah olmaz ve zarar boyutunu artırırlarsa Allah'ımdan cezalarını en güzel şekilde vermesini diliyorum.
Allah bizleri bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün kötü hallerden sakınsın..(amin)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Din ile bilmi ayıran kişilerin gözüne sokmak lazım... Kör gözler dahi görüyor gerçekleri...

Üst Alt