Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Sevinçli olduğumuz zaman kalbimiz yeni şeylere açılır.
Ruh halimiz kötüyken ne kadar harika olurlarsa olsunlar, kendimizi yeni şeylere açamayız.
...
Bunu onlar için yaptığımızı düşünerek başka insanların işine karışmayı severiz. Bizden istenmeyen bir yardım sunar ve hayatlarına müdahale ederiz. Güçlerini ellerinden alır ve kendilerini beceriksiz hissetmelerine neden oluruz. Bu, bizim kontrol etme, tanınma ve ilgi görme arzumuzdan kaynaklanır. Sevgiyle pek ilgisi yoktur.
...
Kung-funun on sekiz seviyesinde ustalaştıktan sonra parmağının tek bir hareketiyle birinin canını yakabilirsin. Ama otuz altı seviyeyi de tamamladığın zaman güçsüz biri aptallık edip seninle dövüşmeye geldiğinde geri çekilmesini bilirsin./ Haemin Sunim- Yalnızca Yavaşladığında Görebileceğin Şeyler

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Takılmak da haklısınız, yeni şeylerden kastı bulmak zor, ruh halinin kötü olması var olan birikimlerin üzerine kurulu bir değişim, dönüşüm mü , ruh halinin neşeli halinin daha önce keşfetmediğimiz bir kapıyı açması mı

Yaşama sevinci yüksek insanlar için yüksek bir motivasyonunun her dâim hazır olduğunu mu, ruhsal olarak kapananların yaşadığı hayat biçimleri içinde dolanıp durmasını mı

İnsan iç enerjisi ile yürür gider, yaşamda kendi sevinçlerine karşılık isteyenlere fırsat verme önceliği mi
Uzayıp gider...

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Enteresan bir döngü içerisinde insan galiba...
Tıpkı mevsimler gibi
Bazen yaz bazen kış bazen bahar bazen güz
Bütün bunları yaşarken "ruh" diyebildiğimiz kavramın kii zannımca asla kutsiyeti, yüceliği, bozulmayan bizi her durumda sarıp sarmalayıp korur halde bulunması İnşirah vesile...
Döngü esnasında insanın halden hale girmesi de olası...
Mühim olanı galiba bu girip çıkmalarda kendisinden başlayan değişim ve gelişimlerini bazen müspet bazen menfii şekilde dışarıya yansıyıp yansıtıyor olmanın farkında olabilmesi...beşinci mevsimin ortaya çıkması şahsına münhasır h@liyle illaki
Dediğiniz gibi insanın iç enerjisi...
zaman, mekan vs kişiden kişiye göre değişebilir...

Son düzenleme:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sevinçli olduğumuz zaman kalbimiz yeni şeylere açılır.
Ruh halimiz kötüyken ne kadar harika olurlarsa olsunlar, kendimizi yeni şeylere açamayız.
Mantıklı bana göre keza depresyondayken etrafımızda dönen olağanüstü şeylerle pekte ilgilenmeyiz açıkçası.

Teşekkürler hocam.????

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Doğduğumdan beri tarihi günlerden geçiyoruz. Ben artık normal, sıradan, tarihte tek kelime yer etmeyecek günlerden geçmek istiyorum :D

Üst Alt