Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
--------------------------------------------------------------------------------

Kolsuz,ayaksız,kanatsız kalmış bir kuştur yetim.Ağlar yanaklarında kurur gözyaşı.Acıkır,midesinin konserini dinler kendisi.Duvar diplerinde çizer,yalnızlığın resmini.Boynu bükük olmayı en iyi onlar bilir.Masumiyet en çok onlara yakışır.Şefkate en çok onların ihtiyacı vardır.Zemheride sevgisizliktir onları üşüten:kalabalıkların içinde yalnız...Böyle bir yetimi buldunuz,gördünüz mahallenizde,sokağınızda,sofranızdaki,çantanızdaki yiyeceklerinizi paylaştınız onunla.Evinize,sofranıza çağırıp sıcak bir çorba içirdiniz ona.İyilik kanatlarınızın altına aldığınız onu,kalp sıcaklığıyla ısıttınız yanaklarını.Yalnızlık sarayının billur odalarından çekip alarak oradan kurtardınız onu.MÜJDELER OLSUN SİZE!NE MUTLU SİZE !ALLAH RESULÜ(s.a.s)buyurdu ki:Kim müslümanlar arasından bir yetim alarak yiyeceğinden ve içeçeğinden yedirirse,affedilmez bir günah işlememişse,ALLAH onu mutlaka cennete koyacaktır. Böyle güzel bir işi yapmışsanız müjdeler olsun size!Ne mutlu size! Akrabalarınıza,komşunuza,annenize,babanıza,hısım akrabalarınıza bir gül gibi sunulacak bir haber işte.Sizde olabilirdiniz gözyaşıyla üşüyen.Sizde olabilirdiniz bayramın anlamını unutan:Hatta hiç bilmeyen.Biliyorsanız şükredin.Biliyorsanız aralayın cennetin kapısını.Aralayın kapılarınızı sıcak sofralarınızda bir yetimi ağırlamak için.O zaman Efendimiz(s.a.s)'in yukarıda söylediğimiz sözleri bir müjde olacaktır.Böylesi bir sevaba nail olmak için adım atmamışsanız,hala fırsatınız var demektir.YETİMLER,GARİPLER,KİMSESİZLER sizi bekliyor.Bir yerlerde. CENNET SAKİNLERİ DE CENNETTE SİZLERİ...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık canım Rabbim razı olsun inş..

masiva

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Allah razi olsun yÜreĞİne saĞlik

Üst Alt