Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Bir adam ve oğlu ormanda yürüyüş yapıyorlarmış. Birden çocuk ayağı takılıp düşüyor ve cani yanıp 'AHHHHH' diye bağırıyor.

İleride bir dağın tepesinden 'AHHHHH' diye bir ses duyuyor ve şaşırıyor.

Merak ediyor ve

- ''Sen kimsin?'' diye bağırıyor. Aldığı cevap 'Sen kimsin?' oluyor.

Aldığı cevaba kızıp - ''Sen bir korkaksın!'' diye tekrar bağırıyor. Dağdan gelen ses 'Sen bir korkaksın!' diye cevap veriyor.

Çocuk babasına dönüp

- ''Baba ne oluyor böyle?'' diye soruyor.

- ''Oğlum'' der babası, ''Dinle ve öğren!'' ve dağa dönüp ''Sana hayranım!'' diye bağırıyor.

Gelen cevap ''Sana hayranım!'' oluyor. Baba tekrar bağırıyor, ''Sen muhteşemsin!''

Gelen cevap; ''Sen muhteşemsin!'. Çocuk çok şaşırıyor, ama halen ne olduğunu anlayamıyor.

Babası açıklamasını yapıyor:

- ''İnsanlar buna yankı derler, ama aslında bu yaşamdır. Yaşam daima sana senin verdiklerini geri verir. Yaşam yaptığımız davranışların aynasıdır. Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev! Daha fazla Şefkat istediğinde, daha şefkatli ol! Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy. İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan sen de daha sabırlı olmayı öğren. Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır, her kesiti için geçerlidir.''

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
MEVLAM önünden azık gönderip,gidecegi yeri güzelleştiren kullardan eylesin..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Amin.Allah razı olsun çok güzel bir kıssa insan ne ederse onu bulur.hayır ederse hayır bulur şer ederse şer bulur.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Maşallah..Adam ogluna verdigi degeri almış..

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ben bu kunuyu eklemiştim daha önce çok güzel bir hikaye sayenizde gene okumuş olduk Allah rası olsun..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Daha öneden hatırlıyordum ama nerden diye düşünüyordum bende öbür konunun başlagı neydi acaba birleştirsek..

Üst Alt