Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Multimedya

Kuzucuk_saudade

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,082
Takım
Trabzonspor
Yamalı yırtmaçlı ruhum var benim.
Pevrazı küflü alacalı pencerelerden gelmişliğim var.. Benliğimi esen soğuk rüzgarlar üşütür sanmıştım. oysaki!nereden bilebilirdim modaya uygunluğu olanın asil duruşu olan herşeyden kifayetsiz anlamsız rükkaşe olduğunu, nesnelere düşmezden önce. Keşke yağan kar olsaydım. Güneşin kavurucu sıcağından kaçanlara yuva olurdum mesela. Isınmanın iyice donmak üzre olanın ardında ki sıcaklığın, insani zevki yaşamak varken. Ahh ruhum! Ahhh..
Gitsemmi kalsammı bilemediğim yerdeyim. ..
("Hayatını kaybetmekten daha acı birşey varsa yaşamın anlamını kaybetmektir")Seneca
..Biz'den taaa yedibinyıl önce.

Ekli dosyayı görüntüle 2025-10-12_13-28-47_0.mp4

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
@Kuzucuk_saudade, satırlari habu kar yağarken yazmış olmanı temenni ettim ...
Dusuncelerini hisssiyatini böyle etkili bir o kadar naif ifade ediyor oluş :alkis:
Gönülden tebrikler kardeşim ,(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)

Son düzenleme:

Kuzucuk_saudade

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,082
Takım
Trabzonspor
Değerli kuzucuğun @...vuslat kızkardeşi saa habu satırları yazarkene, video paylaşan bir dostuma beğeni atmişidum. Ula bakarumki akşama büyücek gine bir poşetin için top pancaru ile kara pancar gelmesun mi,, uiyyyyy gel bacum gel sayfa gardaşlarumi de getür hayydeee biberlü gene gözüne fırın darusu doğranmış gulaana karsuyu kaçmuş pancar çorbasuna .çok kıymetli aşuru teyerlü pacumm benim.. :gulgif:

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Çok hayır goresun kardasum afuyet sufaa osun geleyruk hepdan burdakulerle cayuda koyarsın sobanın üstüne miss daha nosun var olasın emi,(⁠✿⁠^⁠‿⁠^⁠)
Kar yagsin hayrle yuzumu tutarum göğün yuzune dinlerum benzersuz kartanelerunun fusultusuni...ahh

Kuzucuk_saudade

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,082
Takım
Trabzonspor
Çok hayır goresun kardasum afuyet sufaa osun geleyruk hepdan burdakulerle cayuda koyarsın sobanın üstüne miss daha nosun var olasın emi,(⁠✿⁠^⁠‿⁠^⁠)
Kar yagsin hayrle yuzumu tutarum göğün yuzune dinlerum benzersuz kartanelerunun fusultusuni...ahh
EyyvAllah eksik olmayasun bacum.Hep var olasın ,hep

Üst Alt