Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var Allah rızası için mesaj atıyım dıyorum fakat nasıl atacagımıda bilmedigim için ancak bu yola baş vurmak zorunda kaldım
burda forumlara resim eklemek ıstıyorum fakat yapamıyorum ozel msj vesaire yanı çok karısık gelıyor bana bu sıte canımcım ınsanıyetın için Allah razı olsun..
Original von *sümeyye* burda forumlara resim eklemek ıstıyorum fakat yapamıyorum ozel msj vesaire yanı çok karısık gelıyor bana bu sıte canımcım ınsanıyetın için ALLAH razı olsun..
http://www.yenidendogus.net/wbb2/pms.php?action=newpmBu linke tıklayarak üye ismini yazın ve gönder deyin özel mesaj olarak gider
Resim eklemek için www.imageshack.us adresine gir gözattan resmi seç host it butonuna bas biraz bekleyince linkler gelecektir..direct linki al konu açarken veya cevap yazarken
bu simgeye basarak linki yapıştır..Resim görünecektir..Başka sorunlarınız varsa sorabilirsiniz..