Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*sümeyye*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
S.a arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var Allah rızası için mesaj atıyım dıyorum fakat nasıl atacagımıda bilmedigim için ancak bu yola baş vurmak zorunda kaldım

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
özeL mesaj atmayami caLisiyorsunuz bacim ? tam oLarak ne mesaji acikLarsaniz biLgi vermeye caLisiriz insaALLAH =)

*sümeyye*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
burda forumlara resim eklemek ıstıyorum fakat yapamıyorum ozel msj vesaire yanı çok karısık gelıyor bana bu sıte canımcım ınsanıyetın için Allah razı olsun..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von *sümeyye*
burda forumlara resim eklemek ıstıyorum fakat yapamıyorum ozel msj vesaire yanı çok karısık gelıyor bana bu sıte canımcım ınsanıyetın için ALLAH razı olsun..

ALLAHü teaLa cemi cümLesinden razi oLsun insaALLAH..
Menüdeki Yardim böLümünde soruLariniza cevap buLacaksinizdir abLa insaALLAH..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
http://www.yenidendogus.net/wbb2/pms.php?action=newpmBu linke tıklayarak üye ismini yazın ve gönder deyin özel mesaj olarak gider
Resim eklemek için www.imageshack.us adresine gir gözattan resmi seç host it butonuna bas biraz bekleyince linkler gelecektir..direct linki al konu açarken veya cevap yazarken
bbcode_image.gif
bu simgeye basarak linki yapıştır..Resim görünecektir..Başka sorunlarınız varsa sorabilirsiniz..

Üst Alt