Çocukluğumdan beri sürekli anneme ve aileme yapılmış olan büyülerle uğraştık küçük yaşta bunlardan çok etkilendim annem sürekli hasta oldu her defasında babamla beraber sürekli hocalara hacılara giderek çare aradılar bazıları faydalı oldu bazıları iyi niyetimizi kullandı ama hepsi bize maddi açıdan yük oldu. En son annem bir kaç yıl önce bir hafızla tanıştı ben kendisini tanımıyorum annem sürekli bununla irtibat halinde annem yada ablam ne zaman hasta olsa annem hemen bunu arıyor her defasında bu adama para gönderiliyor bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı giden miktarlar sürekli artıyor şimdiye kadar parayı hep babam göndermişti sırf bu işler yüzünden tarla satacak duruma düştük benim hiç bir şeyden haberim olmuyor herşey gizli yapılıyor yaklaşık 2 hafta önce gece 12 civarı annem beni aradı ablamın iyi olmadığını sinir krizi geçirdiğini intihar etmeye çalıştığını söyleyip sözde hafız dediğim kişiye 60 bin lira para gönderilmesini istedi artık bütün inancımı duygularımı bunların yüzünden yitirmeye başladım parayı gönderdim fakat evi terk ettim 2 haftadır ailemle görüşmüyorum ben bu durumdan çok rahatsızım lütfen bana akıl verin yardım edin bütün rızkımız hocalara hacılara gidiyor benmi yanlış düşünüyorum sorduğum zaman sen bizi anlamıyorsun diyorlar