Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Mumin İnsan her an ölecekmiş gibi zaten hayatını yaşamalıdır...Yaşamıyorsa ziyandadır...Her zaman bu şuurda olmalı zaten ,hatta yarın değil,her an ölecekmiş gibi hazır olmalıdır...
Önemli olan ölümü şuur etmeye çalışmaktır.bilmek ayrı şey ,şuur etmek apayrı,radyoda anlattığım bir kıssa vardı..çok uzun olduğundan burada yazamıyorum.kusura bakma.Ama en kısa ve özet olarak...insan hemen ölecekmiş gibi ahiretine,hiç ölmeyecekmiş gibi de dunyaya çalışmalıdır.
RABBIM ölüme hazırlıklı olup,ölümü en güzel şekilde karşılayanlardan eylesin bizleri.Yoksa başımıza tokmak vurulunca pişman oluruz.Ama iş işten geçmiş olur.ALLAh muhafaza

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
Yarın ölcekmiş gibi Ahiret için Hiç Ölmeyecekmiş gibi Dünya için Ne yapıyorsam aynısını yapmaya devam ederdim...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bende necmettin kardeşime katılıyorum Rabbim her anımızı imanla yaşamayı ve o iman üzeride ölmeyi nasip eylesin inşaallah.

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Herzaman yaptıklarımı yapmaya devam ederdim ve üzerimde en çok hakkı olan ailem den haklarını helal etmesini isterdim...

YaBaNGuLu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ORiJiNAL YAZARI : bozok
Yarın ölcekmiş gibi Ahiret için Hiç Ölmeyecekmiş gibi Dünya için Ne yapıyorsam aynısını yapmaya devam ederdim...

sana katiliyorummm

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Yarın ölcekmiş gibi Ahiret için Hiç Ölmeyecekmiş gibi Dünya için Ne yapıyorsam aynısını yapmaya devam ederdim. son anima kadar elimden gelse agac dikerdim efendimizin hadisi serifinde dedigi gibi..

KONU ICIN TESEKKÜRLER

Üst Alt