Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Benimde ilk işim kahvaltı olurdu.
Hemen en lüks bi arac kiralayıp 3-5 sevdigim insanları evinden alırdım bogaza nazır on numara bi kahvaltı çeker zengin olmamı kutlardık.

OhoOoo sonra hayaller havada uçardı kız kıza
:egleniyoruz::egleniyoruz:

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Vallahi sabah sabah yahu ben sabahları pilav kuru yiyen insanım ben kahvaltı saçmalığına pek inanmıyorum kendi adıma kounşuyorum tabi benim metabolizma ye indir sindir şeklinde bekleme yapmıyor ajsdkfhhdf

Milyarder olsam vallahi bak samimi diyorum ruh halime göre şuan olayım aç yatarım sabah kalkar ilk iş bir tane dürüm çiğköfte yerim... Tokken insan parayla azıtır ilk açlığa verki derdin yemek olsun başta food Ne felsefe yaptım be

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Vallahi sabah sabah yahu ben sabahları pilav kuru yiyen insanım ben kahvaltı saçmalığına pek inanmıyorum kendi adıma kounşuyorum tabi benim metabolizma ye indir sindir şeklinde bekleme yapmıyor ajsdkfhhdf

Milyarder olsam vallahi bak samimi diyorum ruh halime göre şuan olayım aç yatarım sabah kalkar ilk iş bir tane dürüm çiğköfte yerim... Tokken insan parayla azıtır ilk açlığa verki derdin yemek olsun başta food Ne felsefe yaptım be
Bunun için milyarder olmana gerek yok ???? Ankara'ya gelirsen haber ver ismarlayim. Bizim evin altı çiğ köfte dükkanı ????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Bunun için milyarder olmana gerek yok ???? Ankara'ya gelirsen haber ver ismarlayim. Bizim evin altı çiğ köfte dükkanı ????
Yok işte milyarderin çiğköfte dükkanında olması demek mütevaziliğin göstergesi demek kendimi tatmin ediyorum abi manası derin :karizma: @uhibbu Sultan süleymanın mohaç'u kazanıp kendisini kabire yatırması gibi düşün :p

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Çok bir hayalim yok..
Milyarder uyansam, şok olur, korkarım para beni bozarsa, ya Rabbimi unutursam diye..
Sonra tüm parayı yardım kuruluşuna bağışlar.
. En iyi yatırım insana yapılan.. derim..paradan kurtulur.
Bir oh çeker, Allah'ım ben dünyadan vaz geçtim, beni kullukta daim et..ibadetimi huşu içinde edebilmeyi nasip et derim..
En rahat dönem, azıcık aşım, ağrımaz başım..

Üst Alt