Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
news_manset_resim_3d_Aragones_Taraftar001.jpg

Nerede geçen senenin devlere kalesinde pozisyon göstermeyen, çeyrek finale çıkan Fenerbahçesi... Nerede bu senenin rakiplerine halı saha maçı oynatan ve adeta 3. maçta Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan Fenerbahçesi... Aragones'in Fenerbahçesi Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. maçında dağıldı, sahasında Arsenal'den 5 gol yiyerek umudunu yitirdi.

Kalesinde inanılmaz pozisyonlar veren, ceza sahası içinde rakibine üstüste paslar yaptıran, gol yedikten sonra santra yapıp ardından aynı golü bir daha yiyen, taraftarını adeta kahreden bir Fenerbahçe vardı sahada.

Arsenal'e sahasında 5-2 yenilen ve Kadıköy'deki yenilmezlik serisini ağır bir yenilgiyle yitiren Fenerbahçe'nin nasıl toparlanacağını Aragones de dahil kimse bilmiyor.

KADIKÖY'DE I LOVE YOU ZİCO SESLERİ

Arsenal'in peş peşe gelen gollerinin ardından protestoya başlayan Fenerbahçe taraftarları statda ı love you Zico tezahüratlarında bulundu .....

ligtv.com.tr

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
ya moralim bozuldu bakmadim maca ama haberlerde izledim

paylasim icin tesekkürler

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Sevgili Gölge kardeşim.Sitemizde konuların rahatça açılabilrliği istikametinde açmış olduğunuz ve bunca üzgün ve kızgın fenerli kardeşlerinin duygusunu hiçe sayarak hangi zihniyete hizmet ettiğinizi gerçekten merak ediyorum.Şahsım adına söyleyim sizin bu yenilgiden de çok çok mutlu olduğunuzu söyleyimde spor sever dostlarımız da artık anlasınlar.Allah için yemin ediyorum ki aynı şey başka bir Türk takımının başına gelse ben böyle bir konu açmazdım.Ama diyecek bir şeyim yok seni tebrik etmekten başka.Helal olsun kardeşim.Artık bu gece rahat rahat uyuyabilirsin.

:alkis::alkis::alkis::alkis::
:

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Hafız kardeşim öncelikle çok ön yargılı bir yorum yazmışsın onu belirtmek istiyorum ve kim dedi sana benim sevindiğimi sonuçta her ne kadar Fenerbahçe ezeli rakibimizde olsa Türkiye'yi temsil ediyor hemde haçlı zihniyetine karşı o yüzden hakkımda böyle şeyler düşünmen beni üzdü açıkcası eğer Fenerbahçenin yenilmesine sevinmiş olsaydım emin ol altına yorumda yazardım dalga geçerek ben sadece konu açtım belki bir Fenerbahçeli dostumuz konuya yorum yazarda adam akıllı tartışırız diye ama maalesef ....​

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Hafız kardeşim öncelikle çok ön yargılı bir yorum yazmışsın onu belirtmek istiyorum ve kim dedi sana benim sevindiğimi sonuçta her ne kadar Fenerbahçe ezeli rakibimizde olsa Türkiye'yi temsil ediyor hemde haçlı zihniyetine karşı o yüzden hakkımda böyle şeyler düşünmen beni üzdü açıkcası eğer Fenerbahçenin yenilmesine sevinmiş olsaydım emin ol altına yorumda yazardım dalga geçerek ben sadece konu açtım belki bir Fenerbahçeli dostumuz konuya yorum yazarda adam akıllı tartışırız diye ama maalesef ....​

Sevgili kardeşim;Bu senin açtığın ne ilk konu oluyor sanırım nede son konu olacak anlaşılan.Ben sana niye sen şusun busun diye bir ithamda da bulunmam ne haddime.Fakat her şey aleni olarak ortada.İsterseniz geçmişte açmış olduğunuz konularıda buraya kopyalayım.Benim sadece söylemek istediğim şudur.Belki ben ön yargılıda olabilirim.Kim beni yanlış anlıyorsa ondan özür diliyorum.allah için hakkını helal etsin.Benim anlatmak istediğim sitemizde benim gibi şu anda hassas olan kardeşlerimin olabileceğini düşünerek ve bizlerin üzgün ve bir okadarda şuan ki haleti ruhiyemizin kırılgal olabileceğimizi düşünmeden açmış olduğunuz konu için gerçekten üzgünüm.
Sen benim dostumsun şunuda dersen ki burası site kırılacaksan kırılmayacağın yere git.Bende eyvallah derim kardeşim.
Ben buyum ve asla değişmem.

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Sevgili Hafız kardeşim Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş ya da herhangi bir Türk takımı yenilince illaki konu açılacaktır ben ya da bir başkası mutlaka açar diyelim bu forumda açmadı başka forumlarda açar haber sitelerinde görürsün onlara ne diyeceksin onlara da mı kızacaksın üzülmekle ya da laf söylemekle birşey olmuyor bence en iyisi maç üzerine tartışmak daha güzel olur diye düşünüyorum ben mesela Fenerbahçe neden yenildi gibi eksikleri nelerdir onları tartışalım vs...vs....amacım seni ya da kimseyi kırmak değil umarım anlamışsındır beni .....​

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Sevgili Hafız kardeşim Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş ya da herhangi bir Türk takımı yenilince illaki konu açılacaktır ben ya da bir başkası mutlaka açar diyelim bu forumda açmadı başka forumlarda açar haber sitelerinde görürsün onlara ne diyeceksin onlara da mı kızacaksın üzülmekle ya da laf söylemekle birşey olmuyor bence en iyisi maç üzerine tartışmak daha güzel olur diye düşünüyorum ben mesela Fenerbahçe neden yenildi gibi eksikleri nelerdir onları tartışalım vs...vs....amacım seni ya da kimseyi kırmak değil umarım anlamışsındır beni .....​

Başka haber sitelerini ne yapayım ben kardeşim.Ben üzüntüden başka sitelere falan bakmadım bakmıyorumda.Malesef sevgili dostum zaten onları hiç aratmamış.Hiç zaman kaybetmemiş açmış.
Neyse kardeşim boş verin siz biz üzülürüz tekrar kendimize geliriz senin için rahat olsun.İstediğin konuyu istediğin şekilde açmaya devam edin kardeşim.Siz bana aldırmayın. Bu gibi şeyler herzaman olur ve gelir geçer.Tek kalan dostluktur.Artık kusuruma bakma.Hakkını helal et.

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Bir takım sadece bir sezonda bu kadar mı değişir? Arsenal e yenilmesi normal sonuçta Arsenal çok iyi bir takım ama bu kadar kötü oyun ve farklı yenilgi hakikaten can sıkıcı ne yazık ki takımlarımız iyiye gideceklerine kötüye gidiyorlar Beşiktaş adı sanı duyulmamış bir takımdan 4 gol yedi Fenarbahçe kendi sahasında 5 gol yedi Galatasaray da oyun olarak pek umut vermiyor sanırım Avrupa da başarı bu sene de ruya oldu.

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Başka haber sitelerini ne yapayım ben kardeşim.Ben üzüntüden başka sitelere falan bakmadım bakmıyorumda.Malesef sevgili dostum zaten onları hiç aratmamış.Hiç zaman kaybetmemiş açmış.
Neyse kardeşim boş verin siz biz üzülürüz tekrar kendimize geliriz senin için rahat olsun.İstediğin konuyu istediğin şekilde açmaya devam edin kardeşim.Siz bana aldırmayın. Bu gibi şeyler herzaman olur ve gelir geçer.Tek kalan dostluktur.Artık kusuruma bakma.Hakkını helal et.

Bende onu diyorum Hafız kardeşim bu gibi konular hep olacaktır biz üzülmek yerine oynanan maç üzerine tartışsak bence daha iyi olur diye düşünüyorum hakkım varsa helal olsun .....​

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Fener kabak tadı veriyor..
Gecen seneki fenerbahçeyi beğeniyordum ama bu sene berbat futbol oynuyorlar..
Böyle giderse bir kaç hezimet daha göreceğiz..

Üst Alt