Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
fenerde bu yıl ümit yok napalım her takımın kötü zamanları olabiliyor... inş. bizleri daha fazla üzmezler artık :(

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
alooooooooo... Hafiz kardes gÖlge kardeŞ Çok ayip ama yaptiĞiniz............ YakiŞtiramadim her İkİnİze.........bİrİ yenecek bİrİ yenİlecek...........

Her İkİnİzede baŞarilar dİlerİz.........sevgİ ve muhabbetle..... Her İkİnİzİ kucaklİyorum.......

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
karde$Ler... eger bu futboL böLümünde böyLe tatsiz konu$maLar ya$anacaksa derhaL kapatabiLiriz...
bukadar kafaniza takmayin bu kazanmaLari ve yeniLgiLeri... birbirinizinde kaLbini kirmayin.. inanin hic degmez...
hic bir cikarimiz yok bu futboL i$inden...

saygiLar...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
fenerbabçe gbi büyük bir kulübe yakışmıyor
milyonlarca dolar harcanmış ama ortada bişe yok...
bu tartışmalarıda bence tadında bırakalım...

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Sevgili Gölge kardeşim.Sitemizde konuların rahatça açılabilrliği istikametinde açmış olduğunuz ve bunca üzgün ve kızgın fenerli kardeşlerinin duygusunu hiçe sayarak hangi zihniyete hizmet ettiğinizi gerçekten merak ediyorum.Şahsım adına söyleyim sizin bu yenilgiden de çok çok mutlu olduğunuzu söyleyimde spor sever dostlarımız da artık anlasınlar.Allah için yemin ediyorum ki aynı şey başka bir Türk takımının başına gelse ben böyle bir konu açmazdım.Ama diyecek bir şeyim yok seni tebrik etmekten başka.Helal olsun kardeşim.Artık bu gece rahat rahat uyuyabilirsin.

:alkis::alkis::alkis::alkis::
:

Helal olsun biz gene oralara gidip 5 yiyebilme şerefine sahibiz diğer takımlarımız sadece uzaktan bizi seyreder ve bizi seyreder ve yine bizi seyreder. şampiyon oldukları halde ordan içeri adım a-ta-maz-lar . Fenerbahçemizin ve her Fenerbahçelinin her zaman yanındayız. :alkis::alkis::alkis:

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Gölge kardeşim konuyu madem dalga mahiyetinde değilde tartışmak için açtın o zaman konu başlığını sadece fenerbahçe 2 arsenal 5 olarak yazıncada anlardı bu millet. yaş 70 fener bitmiş olunca tartışma konusu olmuyo ama yinede helal olsun ...

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
amanın abilerim çok kötü tartışmışlar yaw
bu kadar tartışma gerektirecek bir konu yok heralde tabi fb li olmadğım için bilemem
eminim gölge abi de fb nin yenilmesini değil yenmesini istemiştir ama taktir edersinizki biz gs liyiz hemde anti fb yiz doğal olarak sizin kadar üzülmedik belkide hiç üzülmedik ama emin olabilirsiniz yenilmesini istemedik
hem bensiz tartışma olmaz yaw
bu kardeşinizi niye unuttunuz benim olmadığım bir tartışma olurmu
:pismandegil:

tartışma biraz fazla sert olmuş ama sonuçta maç adına dostluklar bozulmaz inş.

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Arkadaşlar ne önemi var ha yenmişiz ha yenilmişiz böyle güzel dostlarımızı kırdıktan sonra?

Üst Alt