Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vuslatt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Bir oda dolusu yaşam gönderiyorum sana; sade bir kurdele ile süslenmiş

Çöz kurdeleyi ve kaldır yavaşça kutunun kapağını,

Kocaman bir fırça ve bir renk koydum içine bir cennet resmi yapıp içine gir diye

Düşler serpiştirdim gizlice,düş kurmayı unutma diye

Bir tanede elma şekeri yerleştirdim; içindeki çocuğu yeniden tadabil diye

Güneşin bakışını,billur uyun sesini,gelinciklerin saflıgını taze ekmegin kokusunu ve bir gülümsemenin sıcaklığını da sığdırdım.Ruhlarımız aç kalmasın diye

Kutuya biraz da sewecenlik koydum.Güçlü ol diye.Çünkü acımasız olan güçsüzdür.

Beyaz bir güvercin uçup kendi kondu kutuya.Barışı ve özgürlügü savunmak için...

Bir buket sewgi,bir yudum aşk ve yarım elma da koyamadan edemedim.Paylaşmayı anımsayalım diye...

Sewdiklerimize onlara sewdigimizi söylemek için yarını beklemeyelim.Hemen şimdi bunu yapalım...

İçtenliği,umudu,neşeyi,bağışlayıcılığı,özgüveni ve açık yürekliliği unutmadım'ben'in dışına çıkıp 'bize'e ulaşabilelim diye

Son olarak da bir kart iliştirdim kutuya bak bu kartta ne yazıyor:

Bu kutunun kapağını her kaldırdında yaşamla ilgili yepyeni şeyler hissedeceksin.Yaşamak için yarını bekleme.Al yaşamı kollarının arasına ve sımsıkı sarıl.Yaşamadan yalnızca almak yerine ona birşeyler ver.Kısacası bütünüyle insan ol.Unutma yaşam henüz dokunması tamamlanmamış olaganüsütü güzellikte bir duvar halısıdır.Sana ait olan boşluğu yalnız sen doldurabilirsin.Kimseyi kırmamak ve üzmemek şartıyla herşeyi dene.Bir gün sonsuzluğun bulutlarına oturdugunda ne aklın kalsın ne de KIRIK BİR YÜREK! ! !

_mustafa_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
kardeş emeğine sağlık gerçekten çok güzel bir yazı oolmuş paylaşımın için sağol

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Emeğine sağlık. Rabbim razı olsun.

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
o kutuya birazda tebessüm koyabilirmiyiz açtığın zaman kutuyu senin bütün hüzünlerini alsın diye......allah razı olsun güzel kardeşim

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşim fakat bu konuyu daha önce görmüştüm sitede zannedersem ikinci defa açmışsınız...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Paylaşımınız için Allah razı olsun kardeşim.Yüreğinize sağlık.

Selam ve dua ile kalın.

Üst Alt