- Aldığı Beğeniler
- 21
- Takım
- Galatasaray
Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.Adam arka tarafa biner&
Şöför& - eee hemşerim kimsin nereye gidersin&der&
yolcu - ben Azrailim..canını almaya geldim der&
şöför alaycı bir tavırla - sen mi Azrailsin der..yav senin gibi Azrail olur mu hiç der&
yolcu sakin bir tavırla sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun der&
ve ekler yolcu& - inanmadın bana öylemi der&.
şöför - inanmadım tabii der&
yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der&
gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır.. ama yolcu ön tarafa oturur&olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır&
şöför yanındakine& - ee sen kimsin nereye gidersin der..
öndeki - abi ben merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der&..
.şöför - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyon mu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der&. öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur&.
öndeki - abi arkada kimse yokki&..
şöför hışımla arkaya bakar ve - körmüsün be adam arkada oturuyorya der&..
öndeki arkaya bir daha bakar ve - abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der&
bu seferarkadaki söze girer&. - gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre.
şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar&.
arkadaki şöföre& - hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacağım der&.. şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan&..
sonra&.
sonra&.
sonra&.
sonra&.
adamlar arabayı aldıkları gibi kaçarlar&..
) 
.....alıntı........
Şöför& - eee hemşerim kimsin nereye gidersin&der&
yolcu - ben Azrailim..canını almaya geldim der&
şöför alaycı bir tavırla - sen mi Azrailsin der..yav senin gibi Azrail olur mu hiç der&
yolcu sakin bir tavırla sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun der&
ve ekler yolcu& - inanmadın bana öylemi der&.
şöför - inanmadım tabii der&
yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der&
gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır.. ama yolcu ön tarafa oturur&olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır&
şöför yanındakine& - ee sen kimsin nereye gidersin der..
öndeki - abi ben merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der&..
.şöför - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyon mu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der&. öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur&.
öndeki - abi arkada kimse yokki&..
şöför hışımla arkaya bakar ve - körmüsün be adam arkada oturuyorya der&..
öndeki arkaya bir daha bakar ve - abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der&
bu seferarkadaki söze girer&. - gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre.
şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar&.
arkadaki şöföre& - hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacağım der&.. şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan&..
sonra&.
sonra&.
sonra&.
sonra&.
adamlar arabayı aldıkları gibi kaçarlar&..

.....alıntı........