Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
arkadaşlar başka yasın alan yokmu :(

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bu arada çok kişinin bu paylaşımda yer alması içindir birinin ki kabul olmassa digerinin ki kabul olur düşüncesi olabilir
sonuçta herkes bitirince bu kişi hakkında dileginin kabul olması için dua edecektir
bunun 500 kişi tarafından söylenmesi daha etkili olur düşüncesi belirdi bende.

Ben bu düsünceye katilmiyorum.
Alemlerin efendisi müminin mümine olan duasi kabul olur buyurmustur. Bunu bir kiside yapsa 500 kiside yapsa neticede ayni niyetle dua ediliyor ve insallah kabul olur.
Bu kadar zahmete girmesi bence sadece duanin kabul olmasinda zaman kaybina sebeb oluyor cünki yasinler ne kadar gec biterse okadar gec duasi kabul olunur..

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Habibemsin
bu arada çok kişinin bu paylaşımda yer alması içindir birinin ki kabul olmassa digerinin ki kabul olur düşüncesi olabilir
sonuçta herkes bitirince bu kişi hakkında dileginin kabul olması için dua edecektir
bunun 500 kişi tarafından söylenmesi daha etkili olur düşüncesi belirdi bende.

Ben bu düsünceye katilmiyorum.
Alemlerin efendisi müminin mümine olan duasi kabul olur buyurmustur. Bunu bir kiside yapsa 500 kiside yapsa neticede ayni niyetle dua ediliyor ve insallah kabul olur.
Bu kadar zahmete girmesi bence sadece duanin kabul olmasinda zaman kaybina sebeb oluyor cünki yasinler ne kadar gec biterse okadar gec duasi kabul olunur..

bende sizin görüşünüze bir noktada katılıyorum salat-ı tefriciye ler falan banada biraz işi uzatmak gibi geliyo ama şöylede bir durum var duaların kabul olma zamanı var 500 kişinin farklı zamanlarda ve içtenligi ile iş de işebilir

inş. dogru iz üzerindeyizdir...

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
s.a eslem kardesim ilk hetapta 3 adet alacagımı söylemiştim
saolsun annem benden habersiz dagıtmıs arkadaslarına
benim 3 adet aldıgımla beraber toplam 40 adet okundu
Allah kabul etsin inş.

not: bu arada merak etme herkes 1 adet okudu... =)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bir yasinde ben aliyorum arkadasa tanidiklara sorarim ona göre haber veririm ins. =)

Üst Alt