Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Yaşlılık kapıya bastırılacak değil, yinede başa geliyor! Yaşlılık yalnızlık kimsesizlik, sevilemeyen ve istenmeyendir..
Yaşlanacağına ölüveririm diyor insan . Bakınıyorsun sabah oluyor. Yine bugünde sağım diýorsun..birileri gelir kapımı açar, halimi hatrımı soran olur diye bekliyorsun, gözlerin kapıda, beklemek zor, yalnızlık çok zor...
Çok doğru..yalnızlık zor.. daha zor olanı var bilirmisin?
Kalabalığın içinde yalnız kimsesiz olmak.. anlaşılamamak..varsın ama yok muşun gibi davranılması..o çok zor..
Yalnız yaşarken bugün kimse gelmedi der hayıflanırız. Gelmeyene sitem ederiz..
Ama ya öbür türlü kime sitem ederiz?
Varken yokmuş olmaya mı?
Yaşarken ölü olamaya mı?
Yahutta bir türlü ölmediğine mi?
Hangisine sitem edersin?
Sitem etmeye, ah edip ağlama sebebi ararsan çoktur..
İnsan kendine moral vermeli!
Allah beni çok seviyor. Yalnızlık Allaha mahsustur. Rabbim beni yalnız bırakarak kendisi ile hemhâl olmamı istedi.. demeli!
Öyleyse : Allah'ım senin seveceğin, seni seven dua eden emrine âmâde olan çok kulun var!.....
Allahım benimse sadece bir Rabbim sen varsın.
Sen benim dayanağım güvencem. Sevdiğimsin
Allah'ım verdiğin kadere isyan eden değil, razı olan eyle beni..
Allahım beni kafirler topluluğundan etmediğin, kalbimi iman ile doldurup seni bilip sevmeme izin verdiğin için hamdü senâlar olsun..
Allahım yaşarken islam itikatı üzere iman ile yaşamayı, iman ile ölmeyi, iman ile dirilmeyi nasip et..
Allahım imanım sorulduğunda, Hz Ebu bekir ra'ün Hz Cebrail as'ın iman-ı gibidir, imanım demeyi nasip et.
Rabbim dünya ahirde yüzünüzü güldür bizi selâmet'e erdir..
Rabbim gizli aşikar ettiğimiz dualarımızı kabul eyle..
Amin Ecmain.

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Amin amin amin
Rabbim razı olsun kardeşim
Yanlışım var ise düzeltin... Peygamber efendimiz aleyhissalatu vesselam şöyle dua buyururmuş;
Yaa Rabb ...beni yaşlılığın eza'larından muhafaza eyle...????

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Amin ????
Allah ebeden razı olsun abla :gulver: aratmasın bugünlerimizi..Amin.
Teşekkür ederim kardeşim Rabbim sizden atanızdan neslinizden ve sevdiklerinizden razı hoşnut olsun senden haneni bereketli huzurlu neşeli kılsın..
IMG_20210613_112932_564.jpg

Son düzenleme:

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Amin amin amin
Rabbim razı olsun kardeşim
Yanlışım var ise düzeltin... Peygamber efendimiz aleyhissalatu vesselam şöyle dua buyururmuş;
Yaa Rabb ...beni yaşlılığın eza'larından muhafaza eyle...????
Elbet doğrudur. Kardeşim.. Rabbim sizi gençlik ve yaşlılıkta rızık derdi olmaksızın ibadet etmeyi nasip etsinRabbim razı hoşnut olsun senden haneni bereketli huzurlu neşeli kılsın dünya ahirde selâmet'e erdirsin..
IMG_20210611_080826_933.jpg

Üst Alt