Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
* İnsan yaşlandıkça doğum günü pastası fener alayına benzer.
- (Katherine Hepburn)

* Size ne kadar genç göründüğünüzü söyleyenler, böylelikle yaşlanmış olduğunuzu da ima ederler.
- (Gary Grant)

* Yaşlılıkta dinç kalmanın en iyi yolu, zihnen genç kalabilmektir. Bu da kitabı ve fikri çalışmayı devam ettirmekle olanaklıdır.
- (Epiktetos)

* Yaşlanmanın yüzümüzden çok aklımızda buruşukluklar meydana getireceğinden korkarım.
- (Montaigne)

* Kırk yaş, gençliğin yaşlılığı, elli yaş, yaşlılığın gençliğidir.
- (Victor Hugo)

* Gençlik ilkbahar gibidir, yaşlılık ise kışa benzer, öyle bir kış ki, arkasından bahar gelmez.
- (Firdevsi)

* Gençlerin aynada göremediklerini, yaşlılar bir tuğla parçasında okurlar.
- (Mevlana)

* Yaşlılık, gençliği ve yeniliği çekemediğimiz, yeniliklerin zevkine varamadığımız, kadın için artık ilginç olamadığımız ve fedakârlığı göze alamadığımız zaman başlar.
- (Refik Halid Karay)

* Yaşlı, bir gün; "Mücadele etmek neye yarar?" diye düşünür, başka bir gün "Evden çıkmak neye yarar?" der, sonra "Odadan çıkmak neye yarar?" ve sonunda "Yaşamak neye yarar?" diyerek yaşama veda eder.
-(Andre Mauroisvan)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
İnsan yaşlandıkça doğum günü pastası fener alayına benzer.

Ben yaşlandıkça doğum günü pastam falan aklıma gelmiyor ama fenerimin güzelliği beni daha mutlu ediyor.:hehehe:

Şaka bir yana güzel sözler hepsi.Bence her yaşın ayrı bir güzelliği var..Her insan yaşlılktan ibret almalı gençliğini ona göre değerlendirmeli.
Allah razı olsun Nur kardeşim.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
güzel sözlermiss
bende yaslaniyorum galiba
ya bugünhastanede birini gördüm taniyana kadar neler cektim :):)
sonrada tanidim marketteki kasiyermis :hihi:

Üst Alt