Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
şu yazılarımı kilitleyip durmayın artık... bu ne ya sanki çocuğun ağzına şamar vurup susturmak gbii..

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Kardeşim hayırdır varsa bi sıkıntın beraber çözelim burda hepimiz arkadasız dostuz neticede. Eski bi konuyu güncellemişsin bu yasak, adama hakaret etmişssin buda yasak, uyarıdan sonra manasız bi şekilde komikte geldi bana 1000 kere demek lazım demişssin bu hakareti buda yasak. Şimdi o üyenin gelmesini istiyorsan ara ulaş bi şekilde kendisine, özür dilesin yöneticilerde uygun görsün affetsin. Yok bnm derdim bu dğil diyosan boşuna eski defterleri açıpta tartışmavari konusmaya ne gerek var dimi. Mesela böyle bi konu acmanında manası yok. Şurda bi ayet bi hadis bi şiir yazı bişey paylaşsaydın belki bi kardeşimizinde işine yarardı. Şimdilik Sen belki kırıcı olmaığını düşünebilirsin ama bayan kardeşlerimiz alınmışlar haklılarda. Sende haksızlığa uğradığını düşünmüşsün ama özür dilemişler senden sende dile kapansın bu mesele artık. Buraya katıtalı fazla olmadı ama sevdirdin kendini, değerli üyelerden oldun. Durubeyliğine yakışır şekilde konuyu uzatmıycağını düşünüyorum. ALLAHa emanet ol.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
peki.. arkadaşlardan özür diliyorum... ama yinede o eleman dananın teki:)))

Üst Alt