- Aldığı Beğeniler
- 14,607
- Takım
- Galatasaray
GENEL
Kini olanın dini yoktur, sevgi tohumu ekmekten usanmayın.
Senin sevinçlerini de hüzünlerini de biriktiriyorum ben.
Yakanlara, yıkanlara inat tutacağız elini, inadına seveceğiz.
Tek kişilik sevgi buz dağını eritmeye yetmiyor. Sevgin büyüdükçe içindeki acı da büyüyor. Bu aşka umudum yok artık.
Aşk ve dava ikisinden birini meyl ediyor gönül…
Aşk bu işte, her şeyi göze aldırır.
Siz yanlışı hep başka bir yanlışla düzeltmeye çalışıyorsunuz. Yanlış yanlıştır, güzeli olmaz gülüm.
Nedir bu doğruların eğrilerden çektiği ?
Acı, yüzleşmeden hafiflemiyor.
Nice cana kıyıldı bu dünyada; Sünni diye kıyıldı, Alevi diye kıyıldı; Türk diye, Kürt diye.
Ya Rab bana öyle bir eş ver ki hamlığımı yüzüme vurmasın, engin gülüşüyle beni yıkasın.
Bazen aklım almıyor, sokaklara çıkıp üstad haykırdığı gibi “Durun Kalabalıklar” diye haykırasım geliyor.
Sevdiklerin elini bırakmadıkça umut hep vardır.
Olanda hayır vardır, soframa bir arkadaş diledim sen geldin, hiçbir şey boşuna değildir.
Gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım.
Bir şey Hak’tan geliyorsa; iyidir, hoştur, hoşluk verir. Bir şey kendinden geliyorsa; incik verir incinirsin.
Göz lazım ki görelim, kulak lazım ki işitelim. Göz akıldır, kulak da GÖNÜL.
Bizi bir an bile bize bırakma ya Rab.
İnsan ölürken bile yalnız değildir. Belki tek bir an, karar verirken insan yalnızdır.
Senin dilsiz dudaksız konuşup, elsiz ayaksız sevişenler diyarına kanat vuruşun, bir nicedir kulakları sağır edecek ölçüde yankılanıyordu göğümde
Kini olanın dini yoktur, sevgi tohumu ekmekten usanmayın.
Senin sevinçlerini de hüzünlerini de biriktiriyorum ben.
Yakanlara, yıkanlara inat tutacağız elini, inadına seveceğiz.
Tek kişilik sevgi buz dağını eritmeye yetmiyor. Sevgin büyüdükçe içindeki acı da büyüyor. Bu aşka umudum yok artık.
Aşk ve dava ikisinden birini meyl ediyor gönül…
Aşk bu işte, her şeyi göze aldırır.
Siz yanlışı hep başka bir yanlışla düzeltmeye çalışıyorsunuz. Yanlış yanlıştır, güzeli olmaz gülüm.
Nedir bu doğruların eğrilerden çektiği ?
Acı, yüzleşmeden hafiflemiyor.
Nice cana kıyıldı bu dünyada; Sünni diye kıyıldı, Alevi diye kıyıldı; Türk diye, Kürt diye.
Ya Rab bana öyle bir eş ver ki hamlığımı yüzüme vurmasın, engin gülüşüyle beni yıkasın.
Bazen aklım almıyor, sokaklara çıkıp üstad haykırdığı gibi “Durun Kalabalıklar” diye haykırasım geliyor.
Sevdiklerin elini bırakmadıkça umut hep vardır.
Olanda hayır vardır, soframa bir arkadaş diledim sen geldin, hiçbir şey boşuna değildir.
Gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım.
Bir şey Hak’tan geliyorsa; iyidir, hoştur, hoşluk verir. Bir şey kendinden geliyorsa; incik verir incinirsin.
Göz lazım ki görelim, kulak lazım ki işitelim. Göz akıldır, kulak da GÖNÜL.
Bizi bir an bile bize bırakma ya Rab.
İnsan ölürken bile yalnız değildir. Belki tek bir an, karar verirken insan yalnızdır.
Senin dilsiz dudaksız konuşup, elsiz ayaksız sevişenler diyarına kanat vuruşun, bir nicedir kulakları sağır edecek ölçüde yankılanıyordu göğümde