Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
yaw burda baya bi ziyafet çekilmiş bensiz :Dharika görünüyolar aroracık valla ellerine sağlık bu sayfaya rejim yapanlar girmesin bence :D:D

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
laf mi vuruyon napion sen bakim :bigboss::bigboss::D

sana sigarayı bırak çok zararlı dememişmiydim ben bakim :tatil:
lafı ne furcam kızım çekinmem ki direkt belini kırarım kemde iki tanesinin birden :D:D (gelde iki lafın belini birlikte kıralım madem )

(iyi bişedi o bikerem kötü bakmışın diiicem o olcek :D :D:tatil:)

yaw burda baya bi ziyafet çekilmiş bensiz :Dharika görünüyolar aroracık valla ellerine sağlık bu sayfaya rejim yapanlar girmesin bence :D:D
he ya abacan kaçırdın sanma sana özel ziyafet tertip eder bu ArorAcık seni eksik komaz bilesin (mucuk smileyi )

teşekkür ederim beğeniler onur kategorimde yerini oluyor o oluyor:utang:
sayfatya girenlerden diyet yapanlara özel kıyak geçcem artık karar aldım abası.. :D:D

beni izlemeye devam edin anacım yeniliklerle ve biiii sürüüü nesneyle geri gelcem gelişimde muhteşem olcek :Smiley (40)::thumbup[1]:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
beni izlemeye devam edin anacım yeniliklerle ve biiii sürüüü nesneyle geri gelcem gelişimde muhteşem olcek :Smiley (40)::thumbup[1]:

Sevgili Ahali ! î.. demiştim.. gözlernize ziyafet hayal güçlerinize örnek muhteşem dönüşüm-le karşınızdayım efenim ....hemde bissürü nesnem ile :p

buyurasınız sanal ziyafet başlıyor :thumbup[1]:

herşeyiyle very very special olan kutusunun design ve uygulaması da bana it olan kendi buluşum gül ve papidik kurabiyelerim

hakikat%20%C3%A7ok%20g%C3%BCzel%20g%C3%B6r%C3%BCn%C3%BCyormu%C5%9F%20%20.JPG

yengeciğimin doğumgünü pastası...hep gülmesi temennilerimle .

SDC19163.JPG

SDC19158.JPG

beni ziyaretinde doğumgünü denk gelmiş sevgili İsra'mın doğumgünü pastası.
SDC18937.JPG

SDC18939.JPG

SDC18959.JPG

öylesine....

SDC19106.JPG

SDC19114.JPG

yenemeyip artan irmik tatlısına ziyan olmasın diye yapılmış operasyon :p
sonuçta ...işlem tmm kapış gittiler :D

SDC16453.JPG

herbir süsünün anlamı olan ama ne yazık ki sahibinin ziyan edip yiyemediği sonuçta üzüntüyle çöpe giden bir ürün..... zaten onunla olan herşeyin sonucu üzücüydü. ne ilginç.(omuz çekme nesnesinden bissürü adet)

SDC16253.JPG

SDC16254.JPG

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
Maşallahın var ArorA
yazsana bi kaçının tarifini güzel ve açıklamalı:D
deniyem ben
hem hani benim doğum günü pastam:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Huh ! Yeni fark ettim burasını .. Yahu tüm bunları sen mi yapıyorsun ArorA ve nasıl ? Aşçımısın mübarek ?

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Maşallahın var ArorA
yazsana bi kaçının tarifini güzel ve açıklamalı:D
deniyem ben
hem hani benim doğum günü pastam:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

teşekkür ederim Hayat can.. tarif.. hımm asslında böreklerde bende düşünmüştüm bikaç tarif yapayım diye.. ama pasta olayında sadece merak edilenin tarifini yapmayı daha pratik buluyorum ki konu içinde bir ikisininkini vermiştim .. son eklediklerimden istiyorsan tabi yaparım neden yapmıyayım..
Pastalarım pandispanyalı olanlar, irmikli olanlar, direkt kremadan olanlar, parfe şeklinde olanlar ,bisküvi ile olan mozaik pasta türevleri olanlar bi de kedi dili kullandıklarım şeklinde türlere ayrılıyor senin hangisi ilgini çekiyor de ona göre bir ikisinin tarifini yapıvereyim şekercim :-;

doğumgünü pastan mı kıs ben yokkene senin doğumgünün mü oldu yoksa :blink:

Huh ! Yeni fark ettim burasını .. Yahu tüm bunları sen mi yapıyorsun ArorA ve nasıl ? Aşçımısın mübarek ?

(:....
cık ...komşu kızını kiralıyorum hehee:D

nasıl derken.. ne nasıl ? :-O ...tabi ki elcağızlarımla ve aşcı değilim sadece acaip pasta delisiyim..sağ gösterip sol vurabilir milleti zehirleme işini becerebilir miyimin deneysel tarafıyla ilgileniyorum diyelim :D
hala uğraşlarımda başarılı olamadım o ayrı konu..denemeye devam ediyorum ama :Roflol:

Bu kızın pastanesi var galiba :)

Henüz değil şekercim, henüz değil... boşa mı gösterip mide zillerini çaldırıyoruz burda (ıslık)
henüz potansiyel müşterileri belirliyorum sonra üzerlerinde müşteri portföyümü oluşturacağım.. beğenini belli etseydin seni de fişleyeceydim :D
bak Eksene mideden balıklama düştü :D :Roflol:

Var ya da yok bu kadar güzel görünen besin maddelerini Ankara'ya gittim mi tadarım aga :)
Sanal yüzünden hayalim obezite oldu zaten biraz da mideye çalışın yahu ..

Kendine yer mi açıyon sen bakiiim :D
iki yukardaki bissürü bişe yazdıklarımdan sonra tırsmadın mı peki :D:D:D

Üst Alt