Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Son resimler neden silinmiş ki :Smiley (106):Yazık olmuşlar ...
Yenilemeye yenileriz de bir daha silinmesin diye ne yapmak lazım ki Hay Allah! :(
!

Fotoğrafı aldığınız site bir süre sonra silebiliyor yada telif hakkından dolayı otomatik kaldirabiliyor. Upload edip kendiniz yüklerseniz silinmeyecektir.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Yok efendim ondan olamaz birincisi fotoğraflar kendime ait yani kendi kendimden telif istemediğime göre o değil :)
ikincisi kendi Face yemek+ Hane sayfamdan kopyalayıp buraya taşıyordum en azından son resimler öyleydi lakin artık bu usulle oradan resim kopyalayıp görünür halde buraya aktaramıyorum.Şimdi aynı reimlerin herbirini birde upload sitelerinden yüklemek gerekecek ki yardım masasında bahsettiğim sorunla birleşince bu yapmayı çokda istek duyacağım bişey olmaktan çok uzak halde maalesef.. diğer konularıma da resim ekleyememe sıkıntım var buarada ne olacak bu memleketin hali durumunda feryattayım olanı bu :p

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Bu durumda bizden telif hakkı talebi sezdim :p
-ki esprisi bi yana facebook buna izin vermiyor artık diye biliyorum. (Bende ekleyemiyorum.) Son eklenenin uzantısına baktığımda upload sorunu gördüm. Face sayfanızın takipcisiyim.
Yardım masasındaki konu bu gece çözülecek inşallah.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Bu durumda bizden telif hakkı talebi sezdim :p
-ki esprisi bi yana facebook buna izin vermiyor artık diye biliyorum. (Bende ekleyemiyorum.) Son eklenenin uzantısına baktığımda upload sorunu gördüm. Face sayfanızın takipcisiyim.
Yardım masasındaki konu bu gece çözülecek inşallah.

:bye: İyiliğiniz olsun durduk yere güldürdünüz Allah daim güldürsün inş...

Hmmm... " artık izin vermiyor " kısmı sorunumun kaynağınıda bir nebze açığa çıkardı bile.
tmm upload sitelerine yol göründü demekki .Oda bir süre daha konuya ekleme yapmayı geriye atar o olur ancak.
Çok ilgilenemesemde Evet biliyorum efendim çokda memnunum takibinizden Tşkk ederim.:bye: :gul:
Diğer konu için de ayrıca tşkk ettim sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
inş. :gul

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
:bye: İyiliğiniz olsun durduk yere güldürdünüz Allah daim güldürsün inş...

Hmmm... " artık izin vermiyor " kısmı sorunumun kaynağınıda bir nebze açığa çıkardı bile.
tmm upload sitelerine yol göründü demekki .Oda bir süre daha konuya ekleme yapmayı geriye atar o olur ancak.
Çok ilgilenemesemde Evet biliyorum efendim çokda memnunum takibinizden Tşkk ederim.:bye: :gul:
Diğer konu için de ayrıca tşkk ettim sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
inş. :gul
Sizin yüzünüzden de gülücükler eksik olmasın Efendim :gul:
İnsallah hepsi çözülecek ;)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056

KİLO VERDİREN TARÇIN ÇAYI

3-4 çubuk tarçını ve 2 tatlı kaşığı balı, bir bardak su ile kaynatın. Ardından içerisine 2 adet karanfil ekleyerek kahvaltıdan yarım saat önce ve yatmadan bir saat önce tüketin.

Değerli Dostlar...
Tarçın bilinen en eski baharatların başında gelir. Bu baharat genelde tatlandırıcı olarak kullanılır.
Yurt dışında yapılan araştırmalarda gösteriyor ki 6 hafta boyunca bir çay kaşığının çeyreği kadar tarçın tüketmek, kandaki glikoz miktarını ve kötü kolesterolü azaltıyor.
Tarçının içerisindeki enzimler, karın bölgesindeki kan damarlarını uyararak özellikle karın zayıflaması ve göbek eritme sürecini hızlandırmaktadır.
Böylece hem kilolarınızdan kurtulmak hem de tarçının faydalarından yararlanmak için bir adım atmış olacaksınız....:gul:

İçinde bulunduğumuz şu kış günlerinde kesinlikle tercih edilmesi gereken bir içecek...Hele de sahlep yokken ...:bye:

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Bilgilendirme için teşekkür eferim kardeşim
Yukardaki malzemelerin hepsini ayrı şekilde kullanır ve severim:)
Ayrıca yukarda bir kaç tariflerinize baktım...ellerinize sağlık şifa olsun inşAllah:)
:gul:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Bilgilendirme için teşekkür eferim kardeşim
Yukardaki malzemelerin hepsini ayrı şekilde kullanır ve severim:)
Ayrıca yukarda bir kaç tariflerinize baktım...ellerinize sağlık şifa olsun inşAllah:)
:gul:

Rica ederim ben de Tşkk ederim...Amin cümle ihtiyazcı olana olsun inş...Sizinde gözlerinize sağlık :bye: :gul:

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Tarçın dışında kilo verdiren çay tarifiniz yokmu :)

Üst Alt