Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Çok güzel olmuş :) ellerinize sağlık...valla daha önce çok zorlanıyodum şimdi çok daha rahat ..teşekkürler...

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Hayırlı olsun Tüm yeniden doğuş ailesine....Güzel olmuş Onur kardeşim..Gösterdiğiniz emeklerinize sağlık...Rabbim razı olsun......Sümeyyanında dediği gibi biraz farklı geldi...Ama güzel...Kısa zamanda alışırız inşallah....

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
kardeşlerim ben geldim nerdeyim falan dedim diğer eski sistem daha iyiydi ben karıştım halen ana sayfadaki sohbet bölümüne not yazıyorum nasıl yollayacağımı cözmeye calışı yorum karışık yaa:)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yazdıktan sonra [Enter] tuşuna basmanız yeterli :)

Selçuk

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Güzel oldu onur eline sağlık. Küçük rutuşlarla dahada güzel olur ;)

mahfuz

iç mimar

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
:ok::ok::ok:ben yeni üye olduğum için eski siteyi ve sistemi bilmiyorum bildiğim tek şey şuan buranın yek kelimeyle mükemmel olması. çünkü müspet bir ortamda seviyeli bir dostluk var harika emeği geçenlerden allah razı olsun. ALLAH üstadımıza layık talebe olmayı nasip eylesin amin... amin... amin...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
:ok::ok::ok:ben yeni üye olduğum için eski siteyi ve sistemi bilmiyorum bildiğim tek şey şuan buranın yek kelimeyle mükemmel olması. çünkü müspet bir ortamda seviyeli bir dostluk var harika emeği geçenlerden allah razı olsun. ALLAH üstadımıza layık talebe olmayı nasip eylesin amin... amin... amin...

aramıza hoşgeldiniz o zaman sitemizi beğenmenize sevindik kalıcı olmanız dileğiyle duanıza da yürekten amin diyorum ....Mevla cemil cümlemizden razı olsun inşaallah

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
hayırlı olsun tek kelimeyle şuanlık bile mükemmel olmuş elbette eksikleri olur ama
onur fazla geçmeden onları da yapar..

Üst Alt