Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Yeni Stilimiz nasil ?
Es Power Blue stilimizi silmek istiyorum cünki sadece 16 üyemiz tarafindan kullaniliyor..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı Habibemsin
Yeni Stilimiz nasil ?
Es Power Blue stilimizi silmek istiyorum cünki sadece 16 üyemiz tarafindan kullaniliyor..

canıcım ben onu bunu bilmem ama ben borda rengi kullanıyorum

Seher_Yeli_!_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Gerci simdilik yeniyim ama cok süper harika bir stil. Ellerine saglik yapanlarin...;))

ravza_10

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sitede yeniyim ama yeni stilde sitede çok güzel olmuş emeği geçen kardeşlerimden Rahman(c.c.) razı olsun...

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
stili begenmeyen dostlar neresini begenmediklerini yazarlarsa bizde olumsuzlukları görürüz.

bence sitenin bütün sitilleri çok güzel :]

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ben yeni stili begendim hata önce su kirmizi olaniydi simdi buna cevirdim öbür stiler gibi karanlik degil ve insanin icini karartmiyor
mesela ben arkadaslara bu siteyi tavsiye ettigimde sirf ilk siteye girdiklerinde o bordo renk stili görüp begenmeyip malesef üye olmamislardi güya iclerini karartiyormus cok karanlikmis

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben yeni stili begendim hata önce su kirmizi olaniydi simdi buna cevirdim öbür stiler gibi karanlik degil ve insanin icini karartmiyor
mesela ben arkadaslara bu siteyi tavsiye ettigimde sirf ilk siteye girdiklerinde o bordo renk stili görüp begenmeyip malesef üye olmamislardi güya iclerini karartiyormus cok karanlikmis

Zaten bunu bir cok kisiden duygudumuz icin Mavi/Habibemsin.Net stili orginal olarak ekledik..
Hatta belkide ilerde bu Stil cok tutulursa sadece 2 Stilde kaliriz. Habibemsin.net ve es türkiyem

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
habibemsin.net stili bizlerinde hosuna gitti ....
yeni uyeler artik bu stille uye olacaklar... =)

icleri kararmayacak yani :D

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sanırım bu sitede tek bi ben cream stilini kullanıyorum herhalde gözüm buna alışmış.....

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Orjinal Yazarı mihri-ban
sanırım bu sitede tek bi ben cream stilini kullanıyorum herhalde gözüm buna alışmış.....

habibemsin.net stilini tafsiye ederim .,,
bende cream sitilinden bu sitile transfer olanlardanim ..:D
bu stil yokken bende onu kullaniyordum ..:)

Üst Alt