Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
EVET DEĞERLİ KARDEŞLERM BİR YILIN DAHA SONUNA GELDİK VE YILBAŞINA GİRİYORUZ BU GECE.. EVET İSTEYENLER BURAYA NASIL GİRECEKLERİNİ YAZABİLİRLER .. :D
MUTLU YILLAR..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
BEN BAŞLIYAYIM HER ZAMAN Kİ GİBİ
NAMAZ KILARAK GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM HAYIRLI OLMASI İÇİN :D

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
yaygın bir düşünce var efendim yılbaşına nasıl girersen bütün senen öyle geçermiş diye...

Oturursan oturarak Yürürsen yürüyerek Mutlu geçirirsen Bütün senen mutlu geçecek Hüzünlü Geçirirsen hüzünlü geçecek haydi gel mutlu geçirelim Yılanın başını bütün senemiz mutlu geçsin diyenlere inat...

Bugünün sade bir gün olduğunu yalnızca mübarek on günlere yaklaştığımız için değerli buluyorum bugünleri ...

Rabbimden temennim o dur ki Mevlam önümüzdeki yılı hayırlı bir biçimde geçirmeyi nasip eylesin.

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sitemizde reklam ettigimiz IGMG düzenledigi Yilbasi söleninde olacagim Yeni Yila girerken...
Yilbasi benim icin bir yildan diyer yila gecis oluyor ve yilbasi sölenlerinin islam cercevesinde oldugu müddet bir sakinca görmüyorum..
Yilbasini diyer günler gibi siradan bir gun olarak görüyorum diyenlere katilmiyorum cünki hicri yilbasi olmasa dahi yeni bir yila giriyoruz ve siradan gunlerden farkli...
Hicri yilbasini nasil kabulleniyorsam ayni sekilde miladi yilbasinida kabulleniyorum cünki sonucta yasadigimiz dünyada herseyimizi miladi takvimlere ve tarihlere uyarak yapiyoruz ve 2005 ten 2006 yilina girerken siradan gün olarak göremiyorum ve bu yeni yilin hepimize hayirlar getirmesini temenni ediyorum...

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bende Habibemsin' ne katılıyorum İmanın şartlarından biri olan peygamberlere imandan yola çıkararak bugün İsa (a.s.) dogüm günü olması nedeniyle gecemi inşaallah ibadetlerle geçirmeye çalışacagım.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Kardeşimin dogum günü olması hasebiyle ailecek toplanacaz okadar

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ÖMRÜMÜZDEN BİR YIL DAHA GEÇİYOR.GÜN GEÇTİKÇE ÖLÜME YAKLAŞIYORUZ.EN İYİSİ GAFLET İÇERİSİNDE GEÇİRMEMEK.ALTERNATİF PROGRAMLAR DA YAPILABİLİYOR.ANCAK EGLENCE DEGİL,DUA PROGRAMLARI ,MALUM 31 ARALIK MEKKENİN FETİH GÜNÜ... ELBETTE YILBAŞI HERGÜNÜMÜZDEN FARKLI BİR GÜN OLMAYACAKDIR...

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Evet fzehra abla bende miladi yıla böylesi değer verenlere karşı tepkiliyim yoksaki hicri yılın değerlendirmesine karşı değil..

Zaten bizim böylesi mübarek anlamlı günleri değerlendirmemiz diğerleri gibi kavgalı gürültülü emniyet güçlerini harekete geçirecek türden olmuyor elhamdülillah...

Biz huzur içersinde Namaz Kurân tilavet eylerken ...Onların bedbaht durumları na üzülüyoruz hidayete geleseler keşke diyoruz ama kanuni ilahi böyle değil kimi iman ediyor esaslarını yerine getiriyor kimi inkar ediyor hüsrana uğruyor....

Allah(c.c.) razı olsun cümlenizden..

Bu gecede yapacağımız ibadetleri makbul eylesin..

Amiiin..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı Hasbi
Evet fzehra abla bende miladi yıla böylesi değer verenlere karşı tepkiliyim yoksaki hicri yılın değerlendirmesine karşı değil..

Zaten bizim böylesi mübarek anlamlı günleri değerlendirmemiz diğerleri gibi kavgalı gürültülü emniyet güçlerini harekete geçirecek türden olmuyor elhamdülillah...

Biz huzur içersinde Namaz Kurân tilavet eylerken ...Onların bedbaht durumları na üzülüyoruz hidayete geleseler keşke diyoruz ama kanuni ilahi böyle değil kimi iman ediyor esaslarını yerine getiriyor kimi inkar ediyor hüsrana uğruyor....

Allah(c.c.) razı olsun cümlenizden..

Bu gecede yapacağımız ibadetleri makbul eylesin..

Amiiin..

ÇOK ÖZÜR DİLERİM KARDEŞİM SENİN YAZDIĞIN YAZIYI YANLIŞ ANLAMIŞIM SONRADAN FARKETTİM VE KENDİ YAZDIĞIMI YAZIYI SİLDİM

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Bende ibadetle geçiririm inşaAllah.

Üst Alt