Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ßerra1

~ İrém ~

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
38178_126681594041509_126151637427838_140852_2872907_n.jpg

Anne " KocaMan oLdum ßak...! aCıLarım ßüyüDü, DertLerim ßüyüDü.. HedefLerim ÇıkmazLarım ßüyüDü... HiçD.e GüzeL DeğiLmiş ßüyümek.. KimLer KırDı KaLbimi, KimLer üzDü..! ßaşa DönebiLsem Keşke...! SaNa EmekLeSem SadeCe... YeniDen ßüyüt ßeni aNNe.. GözyaşLarım Daha fazLa SüzüLmesin yanakLarımDan.. KaLßim Daha fazLa KırıLmaSıN...!

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:agla:
yüregine saglik kardesim
tesekkürler..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe

YeniDen ßüyüt ßeni aNNe.. GözyaşLarım Daha fazLa SüzüLmesin yanakLarımDan.. KaLßim Daha fazLa KırıLmaSıN...!

Yüregine saglik kardesim etkileyici paylasimin icin tesekkürler:(
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla......

ßerra1

~ İrém ~

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Teşekkür ederim yorumlarınız icin :)
Allah sizden de razı oLsun.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Allah hayirli evlatlardan eylesİn

gülan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
yüreğine sağlık kardeş çok güzel cenab-ı hak razı olsun...::tebrik:

gülan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Her çocuk doğmadan 1 gün önce Allah ile konuşurmuş bir çocuk sormuş -Allahım dünyada bir çok kötülükler varmış ben bunlarla nasıl başa çıkacağım Allah demişki -Korkma ben senin için bir melek yarattım o seni canı pasına tüm kötülüklerden koruyacak. çocuk -Ben onların dilini bilmem onlarla nasıl anlaşıp iletişim kurecağım Allah -Senin için yarattığım melek sana herşeyi öğretecek çocuk bu sefer -Peki sana geri nasıl döneceğim?Allah bu soruya şöyle cevap vermiş -Senin için yarattığım melek bana nasıl döneceğini anlatacak derken melekler gelmiş ve gitme vaktinin geldiğini söylemiş çocuk son bir soru sormuş -Allahım benim için yarrattığım meleğin adı ne demiş. Allah -Adının ne olduğunun önemi yok ama sen ona anne diyeceksin:gul:

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Tecrübe ve erdem sahibi olmanın anahtarıdır her şeye rağmen büyümek yüreğindeki çocuğu büyütmek hala nefes alıyorsak daha yolumuz var demek acıta tatlıya ve annemizin kucağına..

Üst Alt