Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
cok güzel görüntüler.. teskkrler :) bayanlar bölümündeki konuyu bekliyorum :)

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
çok kaynatmayın bayanlar bölümünde :) Emeği gecen herkesten Allah razı olsun. Cok gùzel bir organısasyondu. :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
dünden beri merakla bekliyorum resimleri çok güzel geçtiği resimlerden anlaşılıyor, emeği geçen herkezden ALLAH razı olsun , bu yıl çok istedim ama benim küçük kızım o günün bir gün öncesi ömreye gitti gidiş yeride ankaradan olunca bende ordaydım aranıza katılamadım nasip olursa bir dahaki seneye inş..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Kalbii teşekkürler güzel düşünceleriniz için..

Mutlu ettiniz bizi (:

Kimse mahcup olmasın :gulver:

seneye telafi edersiniz :D

Bayanlar bölümünü yıkmayı düşünüyoruz dokunmayın bize (:

azcık daha merak edin :D
sonra yayınlıcam :tatil:

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
paylaşan yüreğinize sağlık
Allah için kurulan dostluğun sonucu bu
emeği geçen herkese teşekkürler

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
pazar günü burası 48 derece idi ve dayım ameliyat olmuştu benim tamamen aklımdan gitmiş yoksa bende telefonla iştirak etmek istiyordum..çok eğlenceli ve güzel geçtiğine şüphe yok inşaAllah seneye bende gelirim :)

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
bu güzel gün için çok çok teşekkürler ikinci katılmamdı ve çok mutlu oldum sizleri görmek tanımak büyük bir onur benim için ilk göz ağrım yeniden doğuş yaklaşık 4 senedir beraberiz ve ben çok memnunum o güne gelirsek çok çok güzeldi balonnumuzuda oğluşumla uhibbu ablası hazırladı:Dbir kaç balon feda oldu ama sonunda başardık:D kızımda çok memnun kaldı ve çok sevdi sizleri rabbim tekrarını nasip etsin inşallah ....

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Öncelikle Uhubbıye boyle birşeyde ikinci kez öncülük yaptığı için çok teşekkür ediyorum ve uzak mesafelerden değer verip gelen ve diğer arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum harika bir gün dü gerçi ben geçen senede olduğu gibi geç gidendim arkadaşlarla fazla bir sohbetim olmadı fakat onları görmek çok güzeldi Onurdan söz aldık seneye inşaAllah çok daha güzel olacak umarım ozamanda aramıza daha fazla arkadaşlarımız katılır ben kendi adıma ikinci kez arkadaşlarımı gördüğüme çok memnun oldum kızımda çok mutlu oldu DUA nur'la sohbet etmek çok güzelmiş :) hepinizi oda çok sevdi Allah izin verirse seneye tekrar buluşmak diliğiyle .....

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
oh oh maşAllah...yemekleri götürdünüzde bana haber vermediniz..
nasılda boğazınızdan geçti..:D
şaka şaka bende aranızda olmayı çok isterdim ama ne yazkki erteleyemeğeceğim işim vardı..inşAllah bir dahaki sefere..(:

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Böyle bir sohbet tanışma ortamını hazırlayan tüm Kardeşlerime teşekkür ederim..
Pazar günü yol yorgunluğu vardı üzerimde.. Mutluluk anlatılmaz yaşanmalıdır, çok şükür ben o mutluluğu yaşadım.. Rabbim kaçıranlara yaşamayı nasip eder bir daha ki sefere inşallah..
Tüm Yenidendogus aile fertlerine tek tek çok teşekkür ederim. Pazar günü çok heyecanlı ve mutluydum ama pek fazla belli edemedim edemedim...

UhibbU bacı bu aile ortamı içerisinde inşallah içime kapanık halimi bırakıp daha bir aktif olacağım inşallah... :)

Bende ki fotografları en yakın zamanda yayınlayacağım İnşallah...

Üst Alt