Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Değerli Kardeşlerim;
Geçen haftalarda sitemizde bir arkadaşımız Şehit Furkan DOĞAN kardeşimizle ilgili bir yazı paylaşmıştı.
Bu beni çok etkiledi açıkçası.
Biraz öncede bir arkadaşımla o konuda çok kısa bir konuşmamız geçti.
Çok duygulandırdı beni.
Aynı şekilde o arkadaşımda duygulanmış.

[FLASH]http://www.fileden.com/files/2010/10/10/2990423//Furkandogan.swf[/FLASH]

Rabbimin kuvveti o kadar büyükki.
Bir kişiyi şehid ediyor ve belkide binlerce insanı kendine daha da yaklaştırıyor...
Biri de benim...
Bundan daha büyük kuvvet nerde varki?
Belkide Furkan kardeşimiz bizim elimizden tutacak orda...

Sizlerden ricam Şehit kardeşimizin sanal ortamdaki ziyaretçi defterini aşağıdaki linkten ziyaret edip birşeyler karalamanız ve dua etmeniz. Rabbim şimdiden dualarımızı ve ziyaretimizi kabul buyursun. İsmimizin sonuna Yeniden Doğuş yazarsak belkide toplu olarak bir ilkide gerçekleştirmiş oluruz. Tabi tercih eden yazsın.

http://www.sehitfurkandogan.com/defter.html

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Allah c.c Razı olsun mustafa abi..gerçekten çok güzel ve özverili bir davranış olacak bizim için..
biz furkanı ve onun gibi şehidlerimizi unutmuyoruz, unutmayacağızda..yapılan dualarımızıda onlarında unutmamaız gerekıyor arkadaşlar..biz bir aileysek burda ,aile olarak furkanı ve onun nezdinde şehitlerimizi tekrar analım ve dualarımızda onlarada yer verelim..
Furkan Doğan 19 yaşında imanlı ve duyaarlı bir gençti,,gazzeye gitmek için Mavı Marmara gemisine kayseriden katıldı..ne büyük şereftir ki şehadet ona nasip oldu ve kendi el yazısıyla Şehadetini beklediği duyguları, anları Mustafa abinin tanıtııgı sıte yer alıyor..
O duyguları yaşayanlardan biride benim...

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Ne kutlu bir Sehadet.
Sehadetin mübarek olsun insAllah Furkan kardesimin..
Bu degerli paylasim icin Allah razi olsun abi..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun abi duyarlılığın için
Dediğiniz gibi ziyarette bulunuruz :o

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun altay abi ben de çok duygulandım

RABBİM SENİ HASAN İLE HÜSEYİN EFENDİLERİMİZE KOMŞU EYLESİN EY ŞEHADET GÜLÜ NE MUTLU AİLENE Kİ SENİN GİBİ ŞEFAATÇİLERİ VAR ADIN HER GEÇTİĞİNDE GÖZLERİN DOLMASINA VESİLE OLAN YÜREKLERDEKİ İMANI DEPREŞTİREN GENÇ MEKANIN CENNET OLSUN FURKAN kardeşim..:( :'(

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun altay abi ben de çok duygulandım

RABBİM SENİ HASAN İLE HÜSEYİN EFENDİLERİMİZE KOMŞU EYLESİN EY ŞEHADET GÜLÜ NE MUTLU AİLENE Kİ SENİN GİBİ ŞEFAATÇİLERİ VAR ADIN HER GEÇTİĞİNDE GÖZLERİN DOLMASINA VESİLE OLAN YÜREKLERDEKİ İMANI DEPREŞTİREN GENÇ MEKANIN CENNET OLSUN FURKAN kardeşim..:( :'(

Duanızla tüylerim diken diken oldu yine

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
:'( :( bende öyle oldum abi inan aglamamak elde degil :'(

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
Furkan...Şehid olma şerefine nail olan kardeşim...Hiç bir bağımız yokken bile gözlerimden yaşlar akıtan kardeşim..Rabbim seni en güzel bi şekilde karşılarken biz hangi yüzle onun karşısna çıkıcaz bilmiyorum..Rabbim umarım cenntte bizi buluşturur..selametle..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Defalarca, okuduğum yazıda; olayı ilk duyduğumuz geceye döndüm...

Sabaha kadar telefonla olumlu haber alma ümidiyle, tüm arkadaşlar birbirimizi aramıştık.

Hepimize en uzun gelen gecenin ardında; şehid haberleri hem ağlattı, hem de gururlandırdı bizleri...

Açtığınız forum için, Allah sizden razı olsun kardeşim...

Nezdinizde; Furkan kardeşimize ve Adana'lı Çetin Hocama Allahtan rahmet diliyorum...

Rabbim Onları, cennette Peygamberimize komşu yapsın...

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Rabbim dualarınızı kabul buyursun. Dua edip yorum yazanların yorumu yayına verilmiştir. Bakabilirsiniz.

Üst Alt