Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Ve aleyküm selam :)

Gelenlerden ve destek olanlardan
bilhassa Katresu arkadaşımızdan Allah razı olsun :gul:

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Hadi bakalım toplanın artık :) Hayırlısı olsun

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
konya git gel 6 saat:D

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
inşallah hava iyi olur ....

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Es Selamün Aleyküm Güzel Kardeşlerim...

Öncelikle hepinizi tek tek Allah için çok Seviyorum.. Yarın ki toplantıda yanınızda olacaktım. Ama kısmet değilmiş maalesef gelemiyorum Kardeşlerim.. Ama bana gücenmeyin darılmayın.. Herşeyi ayarladım.. Uçak biletini bile ayırttım ama iş izin konusuna gelince sıkıntı çıktı..

Çalıştığım kurumda bizden sorumlu olan Amirlerimiz izin vermediler bana. Bende Rapor aldım bir hafta Yarın Kardeşlerimle bir ortamda olacaktım ve bir haftamı orda geçirecektim.. Ama ne diyeyim kötü söz söylemek istemiyorum Allahıma havale ediyorum raporumu bile kabul etmediler...

Şu aralar bazı arkadaşlarımız yıllık izine ayrıldılar diye bana izin verilmedi yetersiz eleman olduğundan dolayı..

İnanın ki Kardeşlerim; Aranıza katılamayacağımdan dolayı çok üzülüyorum..
Bana hakkınızı helal edin geleceğim deyipte gelemediğimden dolayı.. İnşallah Rabbim görüşmek isteyen kardeşlerimden tek tek veya hep birlikte görüşmeyi bir daha nasip eder bizlere..
Hepinizden Özürdilerim... Sizleri çok seviyorum...

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Sizin geleceğinizi biliyorduk ama aksilik iş hususunda olunca nasip diyelim kardeşim. Hayırlısı olsun İnşAllah. Gücenmek darılmak yok bizde.

Üst Alt