ayak:ben senin bu sitedeki iyilik meleğin değil miyim 2 hafta daha ol..
.gif)
.gif)
.gif)
Tuğra da tahsili çoktan bitirmiş ve her hafta ziyarete gidiyomuş hocamızı.selam söyle tuğra 

"emre aydın"ın çıktı diye Bayram abi bu kalsın demişti.Hafız hocamızdan semerkand abimizden tepki almıştı yaa"tövbe tövbe ":bismillah
iyrek ondan sonra ehliyetiyle birlkte nereye gitmiş bilinmiyo.

herşey istediği gibi olmuştu.biçeyiz yapmıştı var ya sitedeki kızlarla bakakaldık
maşallah.
diyomuş.arkadaşlar sizce kime çekmiş.?
ooo:

değerli üyelerimizin gidişine dayanamamış
gerçek anlamda kardeş oldu iki isim.:hahaha:.gif)
emiş bi daha gelmedi gel sırdüğümü açıklayabilirm
valla seni kız zannediyodum..gif)
sohbette bi de ne desin"hira,kandamlası" başka bi site açmışlar:aaa:
bizede yoğunuz gelemiyoruz demişlerdi.
bide kopyalayım haftaya bi daha yaıştırırm..aramızda tmm :ii:Dilsitan ablam yeni üyelri neden konuk yapmıyo diyosunuzçdevir değişti arkadaşlar
konuk olmak istemiyo şimdikiler ah ah nerde eski günler:mafoldumben:geçen makber gülü ablayla karşılaştım bayramda yaptığı güzel tatlıladan ikram etti.sohbette bi de ne desin"hira,kandamlası" başka bi site açmışlar kendilerine hıh bizede yoğunuz gelemiyoruz demişlerdi.
canımsın yaaa...muhteşem olmuş.emeğine sağlık.tam bende keşke bizede yazılmış bir mektup olsa ne güzel olurdu derken yazını gördüm...bayıldım ..yorumlaman harika...
aa...bu arada bayram tatlıları hazır bekliyorum.unutmayın...![]()

duyguda çok azimli maşallah tam 5 kez ayın üyesi oldu.
ne saman oldum yaw benim neden haberim yok![]()
.gif)
haa Uhibbu yu gördüm geçen "kırk yıllık hatır sizden"diye mırıldanıyodu
selam verdim.artık hayallerini semerkand çocuk dergisine gönderiyomuş.sitenin yeni halini beğenmemişmiş :lac:

![Shake2[1] :anlastik: :anlastik:](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/shake2[1].gif)