Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oda ne bir grubu aşağıda unutmuşuz Çok konuşanlar dalmış gitmişler Onlar ; ,Aşikar ,Arora ,Matrax ,Seyfofen ,Katre,Can kenarı,Dilsitan ,hayat,Fetih ,lores
Acil iniş yapıyor bi balon Necmeddin abi almaya geliyor bizi başımızda bi büyük olarak Onları alıp dönüyor..
Artık uzayda dünya manzaralı yemek yenilebildiğini öğrenen yeniden doğuş sakinleri bu seferde uzaya gitmek istedi..
Hiçbir isteği geri çevirmeyen by Admin Onur hemen hazırlığa başladı. 129 metre çapındaki Bloon adı verilen balona binip, 2.5 saatlik yükselişin ardından kendinizi atmosferin Stratosfer tabakasında bulacak,
36 kilometre yükseklikte 360 derece Dünya manzarası eşliğinde muhteşem bir yemek yiyeceksiniz
Tabi bunlardan bi 10 tane havlanlandırmak üzere yer ayırtılıyor
Erkeklerse dünden orada kalmış sabaha kadar uçuş alanında beklemişler.
Livechillah abi dün geceyi paylaşıyor bizimle
Mystery :ben gelmem abi sevmiyorum uçmayı Onur :bana uyar ,ne kadar az kişi o kadar iyi Okusen :Ben geliyorum o zaman Hafız abi yatsı namazının vaktinin girdiğini söyleyerek Saf tutturmuş..Engin hemen yanı başında başlamışlar ; Allahu ekber !
Namaz bittikten sonra bir dua etmişler.
Allahııımm sen bu üyelere akıl fikir ver ooo:
Amin
Matrax Ortaya bi ateş yakmak için kalkmış hazırlığa, çalı çırpının peşine düşmüş..
Ateşin başında toplanmışlar
Seylan da battaniye dağıtmış
Seyfofen yanına bi saz getirmiş başlamış çığırmaya
Gözyaşlarım ve Fatsalı abi de ona şlik ediyor.
Uzay Ellerinde Sazım Çalınır,
Çamlı Beller Bölük Bölük Bölünür.
Yardan Ayrılmışam Bağrım Delinir,
Kâtip Arzuhalim Yaz Yare Böyle. Güzelim Ey Güzelim Ey Güzelim Ey Ey....
Derken dalıp gidip Arzuhalim bu türküyle kendine geliyor.
Kerems hemen oğluşunu özlemiş kara kara düşünmeye başlamış gerimi dönsem acaba ?
Semerkand abide geç olsun güç olmasın diyerekten gece yarısı eşlik ediyor. Elinde Semerkand dergileri , uzayda sıkılırsak okuruz diyor
Zekaide yine kitap tavsiye ediyor.. Yarabbiiiimmm Hazan mevsimi şaşkın bi yandan heycan bi yandan herkezi süzüyor bi haber kalmışım forumdan diyerek
-ama bu anı kaçıramam diyor. Mehmed Saidde Eşi ile aramızda
Tılsımı kainat -yaw benim rengim turuncuydu sanki bi ara diyor
Livechillah abi de teselli ediyor onu -az kaldı ha gayret tılsım :yazık:
Veeee sabah olur.. Bayanlar tayfasında bir uğultu kopuyor Aman Allahım Bu ne heycan ,bu ne panik ,bu ne şiddet bu ne celal Ayvası var narı var bahçesi var bağı var Atamızdan yadigar bizde atabarı var Hey ..
Ay Geceler abla dolma yapmış getirmiş İlminur dayanamayıp koyuyor ortaya Herkes bi tane alınca anında bitiyor
Dolmayı görüp rahatlayan bir grup var
Onlar
Onlar da yiyecek getirmişler Can kenarı ,Livechillah,aşikar ,dilsitan ,lores ,Nur 41,İnsanburke Herkes bi köşeden börek çörek çıkarıyor
Uhibbu- arkadaşlar diyor buyrun bunlar bitecek. Gidecek hali yok ya..
Katre bende çay getirmiştim Hayat -işte beklediğim an kanki Tuğra -benimde açılııın Zehra tam istediğim gibi kızlar gitmeyelim uzaya kalalım burada diyor
Sultan teyze ardımızdan su dökmeye gelmiş -AZ YİYİN YEMEĞE GİDİYORSUNUZZZZZ...
diye bi ses yankılandı
OoooOo gören geliyor ;KatrEe ,Güli Hamra , Yoriyos ,Tuğra ,Fatma Tüz Zehra,Fetih ,Yüreğimin sesi ,Güner ,Sultan ,Şefaat ,Burke ,Kurban,Rehgüzar
Yoriyosun kardeşi Ahmette iyleşmiş gelmek istemiş oda aramızda
Derken uçuş saati geliyor..
Herkes bi anda yerini alıyor..
:millet::millet::millet::millet: Son
3
2
1
0
Vuuuuuuuuuuuuu
Oda ne bir grubu aşağıda unutmuşuz
Çok konuşanlar dalmış gitmişler
Onlar ; ,Aşikar ,Arora ,Matrax ,Seyfofen ,Katre,Can kenarı,Dilsitan ,hayat,Fetih ,lores
Acil iniş yapıyor bi balon
Necmeddin abi almaya geliyor bizi başımızda bi büyük olarak
Onları alıp dönüyor.. Aşikarın anneside iyileşmiş Aşikarı azarlıyor Uçuş esnasında da nasihat dinliyoruz o nur dökülen o zattan
Veeee iniyoruz..
Dünya manzaralı bir sofra karşımızda..
Subhanallah
Hem yemek yiyip hem manzarayı seyrediyoruz Livechillah abi kalkıp resim çekiyor Okusen erkeklerden Hayatta bayanlardan kareler alıyor..
Hergüne bir fotoğrafta paylaşılmak üzere müthiş resimler çekiliyor...
Artık uzayda dünya manzaralı yemek yenilebildiğini öğrenen yeniden doğuş sakinleri bu seferde uzaya gitmek istedi..
Hiçbir isteği geri çevirmeyen by Admin Onur hemen hazırlığa başladı. 129 metre çapındaki Bloon adı verilen balona binip, 2.5 saatlik yükselişin ardından kendinizi atmosferin Stratosfer tabakasında bulacak,
36 kilometre yükseklikte 360 derece Dünya manzarası eşliğinde muhteşem bir yemek yiyeceksiniz
Tabi bunlardan bi 10 tane havlanlandırmak üzere yer ayırtılıyor
Erkeklerse dünden orada kalmış sabaha kadar uçuş alanında beklemişler.
Livechillah abi dün geceyi paylaşıyor bizimle
Mystery :ben gelmem abi sevmiyorum uçmayı Onur :bana uyar ,ne kadar az kişi o kadar iyi Okusen :Ben geliyorum o zaman Hafız abi yatsı namazının vaktinin girdiğini söyleyerek Saf tutturmuş..Engin hemen yanı başında başlamışlar ; Allahu ekber !
Namaz bittikten sonra bir dua etmişler.
Allahııımm sen bu üyelere akıl fikir ver ooo:
Amin
Matrax Ortaya bi ateş yakmak için kalkmış hazırlığa, çalı çırpının peşine düşmüş..
Ateşin başında toplanmışlar
Seylan da battaniye dağıtmış
Seyfofen yanına bi saz getirmiş başlamış çığırmaya
Gözyaşlarım ve Fatsalı abi de ona şlik ediyor.
Uzay Ellerinde Sazım Çalınır,
Çamlı Beller Bölük Bölük Bölünür.
Yardan Ayrılmışam Bağrım Delinir,
Kâtip Arzuhalim Yaz Yare Böyle. Güzelim Ey Güzelim Ey Güzelim Ey Ey....
Derken dalıp gidip Arzuhalim bu türküyle kendine geliyor.
Kerems hemen oğluşunu özlemiş kara kara düşünmeye başlamış gerimi dönsem acaba ?
Semerkand abide geç olsun güç olmasın diyerekten gece yarısı eşlik ediyor. Elinde Semerkand dergileri , uzayda sıkılırsak okuruz diyor
Zekaide yine kitap tavsiye ediyor.. Yarabbiiiimmm Hazan mevsimi şaşkın bi yandan heycan bi yandan herkezi süzüyor bi haber kalmışım forumdan diyerek
-ama bu anı kaçıramam diyor. Mehmed Saidde Eşi ile aramızda
Tılsımı kainat -yaw benim rengim turuncuydu sanki bi ara diyor
Livechillah abi de teselli ediyor onu -az kaldı ha gayret tılsım :yazık:
Veeee sabah olur.. Bayanlar tayfasında bir uğultu kopuyor Aman Allahım Bu ne heycan ,bu ne panik ,bu ne şiddet bu ne celal Ayvası var narı var bahçesi var bağı var Atamızdan yadigar bizde atabarı var Hey ..
Ay Geceler abla dolma yapmış getirmiş İlminur dayanamayıp koyuyor ortaya Herkes bi tane alınca anında bitiyor
Dolmayı görüp rahatlayan bir grup var
Onlar
Onlar da yiyecek getirmişler Can kenarı ,Livechillah,aşikar ,dilsitan ,lores ,Nur 41,İnsanburke Herkes bi köşeden börek çörek çıkarıyor
Uhibbu- arkadaşlar diyor buyrun bunlar bitecek. Gidecek hali yok ya..
Katre bende çay getirmiştim Hayat -işte beklediğim an kanki Tuğra -benimde açılııın Zehra tam istediğim gibi kızlar gitmeyelim uzaya kalalım burada diyor
Sultan teyze ardımızdan su dökmeye gelmiş -AZ YİYİN YEMEĞE GİDİYORSUNUZZZZZ...
diye bi ses yankılandı
OoooOo gören geliyor ;KatrEe ,Güli Hamra , Yoriyos ,Tuğra ,Fatma Tüz Zehra,Fetih ,Yüreğimin sesi ,Güner ,Sultan ,Şefaat ,Burke ,Kurban,Rehgüzar
Yoriyosun kardeşi Ahmette iyleşmiş gelmek istemiş oda aramızda
Derken uçuş saati geliyor..
Herkes bi anda yerini alıyor..
:millet::millet::millet::millet: Son
3
2
1
0
Vuuuuuuuuuuuuu
Oda ne bir grubu aşağıda unutmuşuz
Çok konuşanlar dalmış gitmişler
Onlar ; ,Aşikar ,Arora ,Matrax ,Seyfofen ,Katre,Can kenarı,Dilsitan ,hayat,Fetih ,lores
Acil iniş yapıyor bi balon
Necmeddin abi almaya geliyor bizi başımızda bi büyük olarak
Onları alıp dönüyor.. Aşikarın anneside iyileşmiş Aşikarı azarlıyor Uçuş esnasında da nasihat dinliyoruz o nur dökülen o zattan
Veeee iniyoruz..
Dünya manzaralı bir sofra karşımızda..
Subhanallah
Hem yemek yiyip hem manzarayı seyrediyoruz Livechillah abi kalkıp resim çekiyor Okusen erkeklerden Hayatta bayanlardan kareler alıyor..
Hergüne bir fotoğrafta paylaşılmak üzere müthiş resimler çekiliyor...