Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Aşikar

Allah de ve sus!!!!

Aldığı Beğeniler
2,332
Takım
Diğer
ve aleykumusselam canım hayırlı olsun:)

"dost dediğin kara günde belli olur"

forumun iyi gününde burdaysak kötü zamanın da burda olmak gerek..

biraz ağırlaştı diye ona yüz çevirmek olmazdı:)

iyi ki bu forum ve siz değerli dostlarım varsınız:)

emeği geçen herkesten HAK razı olsun...

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
ve aleykumusselam canım hayırlı olsun:)

"dost dediğin kara günde belli olur"

forumun iyi gününde burdaysak kötü zamanın da burda olmak gerek..

biraz ağırlaştı diye ona yüz çevirmek olmazdı:)

iyi ki bu forum ve siz değerli dostlarım varsınız:)

emeği geçen herkesten HAK razı olsun...

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis: :alkis::alkis::alkis::alkis:

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
ve aleykümselam...
cümlemize hayırlı olur inşAllah..
yalnız benim temennim..özellikle yönetici arkadaşların öncelikle ve daha çok kendi forumlarıyla daha çok ilgilenmeleri..!!!
hakkınızı helal edin...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bende burada hazır konuda açılmışken şunu söylemek istiyorum burada emeği geçen ve sitenin performansının düştüğü bir zamanda hala burda bulunarak ellerinden geleni yapmaya çalışan süpermoderatölerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum emeklerinize sağlık arkadaşlar süper mod lar diyorum çünkü co admin olarak ilk ben ve admin olarak onur son zamanlarda siteyle ilgilenmedik ayrıca Gecelere de teşekkür etmek istiyorum bebeğine rağmen girip ilgilendiğini görüyorum inş bende artık elimden geleni yapıcam tekrar tşkrler Allah razı olsun diyorum .....

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Öncelikle forumun düzelmesine hepimiz cok sevindik giremedigim zamanlar forumun yavas olmasindan dolayi idi onun disinda elimden geldigince burda olmaya calisiyorum
Ben adminimiz Onur kardesime ve Ilminur caniminda dedigi gibi hem süpermoderatör ve moderatör kardeslerime cok tesekkür ediyorum bizlerin olmadigi zamanlarda dahi hep forumdaydilar
Ilminur canim ben senin durumunu biliyorum gündüz calisiyorsun gecede vaktin olunca elinden geldigince forumdasin zaten canim bizlerin olmadigi zamanlarda dahi sen hep burdaydinki(:

Simdiye kadar bizleri yalniz birakmayan kardeslerimede cok tesekkür ediyorum iyiki varsiniz hepinizden Cenab-i Hak razi olsun insaAllah
Hayirli güzel paylasimlar duasiyla
Baki Selamlarimla.......

Üst Alt